Telefoane mobile

Samsung Galaxy Note: Peste 5 milioane de unitati livrate

Publicat: 29 mart. 2012

La doar 5 luni de la anuntul lansarii terminalului hibrid Galaxy Note, compania sud-coreeana a livrat peste 5 milioane de unitati. Cererea smartphone-ului e in crestere, ceea ce spune multe despre reactia publicului la modelul cu ecran urias de 5.3 inchi.

Samsung a anuntat printr-un post publicat pe site-ul Samsung Tomorrow numarul de 5 milioane de unitati livrate a smartphone-ului Galaxy Note. Cifra nu inseamna neaparat si numarul de vanzari a aparatului, insa la doar 5 luni de la debut, numarul de dispozitive livrate reflecta un viitor optimist pentru Galaxy Note.

Galaxy Note este un gadget care imprumuta cele mai bune elemente ale unui smartphone si ale unei tablete, un dispozitiv cu cel mai de calitate si mai mare display din industria smartphone-urilor, de 5.3 inchi. Galaxy se remarca si printr-un stylus special, denumit S Pen, care dispune de o sensibilitate ridicata la presiunea pe ecran, ceea ce inseamna o redare extrem de fidela a scrisului si a desenatului pe dispozitiv.loading...

Adauga un comentariu