Telefoane mobile

Samsung Galaxy S II Plus – un clasic, relansat cu Jelly Bean

Publicat: 11 ian. 2013

Smartphone-ul Samsunt Galaxy S II a fost un terminal foarte apreciat. Nu a avut popularitatea lui Galaxy S III, insa a fost un indiciu pentru succesul pe care urma sa-l aiba Samsung. Modelele Plus ale producatorului reprezinta de obicei un update minor, care revigoreaza vechiul model. Asa se face ca Samsung Galaxy S II Plus nu aduce mare lucru in plus, dar poate sa devina atractiv daca vine la un pret bun. Smartphone-ul are un procesor dual core la 1,2 GHz, 1 GB RAM si 8 GB memorie interna, expandabila cu ajutorul unui slot microSD.

Samsung Galaxy S II Plus se prezinta cu acelasi ecran Super AMOLED cu rezolutie de 480×800 al predecesorului sau. Carcasa nu difera la nivel de design, insa are acum un plastic cu o textura similara cu cea a lui Galaxy S III. Culorile disponibile sunt albastru inchis si alb. Galaxy S II Plus va fi livrat cu Android Jelly Bean preinstalat. Din pacate, nici acest aspect n-o sa-l scoata in fata lui Galaxy S II, acesta primind la randul sau un update la ultima versiune a sistemului de operare.

Daca Samsung vrea ca Galaxy S II Plus sa puncteze bine la capitolul vanzari, ar face bine sa grabeasca intrarea lui pe piata. Daca asteapta pana in aprilie, se vor implini doi ani de cand Galaxy S II a ajuns in magazine. Cum Galaxy S II inca se mai gaseste prin unele magazine din Romania, pretul lui Samsung Galaxy S II Plus ar trebui sa fie similar.loading...

Adauga un comentariu