Magazin

Samsung Galaxy S10: prima imagine cu ecranul Infinity-O – FOTO

Publicat: 20 nov. 2018
1

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansarea de la inceputul lui 2019, iar acum avem ocazia sa vedem prima imagine cu ecranul Infinity-O, care ar urma sa fie folosit pentru acesta.

Ecranul Infinity-O este unul dintre cele patru tipuri de display-uri pe care Samsung le-a dezvaluit in cadrul conferitei dezvoltatorilor, la inceput de noiembrie. Samsung are solutii pentru ecrane crestate, pentru ecrane fara crestatura si pentru cele cu decupaj pentru camera foto. Daca la conferinta au fost prezentate doar contururile acestora, acum avem si ocazia sa vedem un prim astfel de ecran.

Ecranul Infinity-O apare intr-o imagine semi-cenzurata, dar e suficient incat sa ne dam seama despre ce e vorba. Decupajul apare in pozitia pe care a sugerat-o Samsung in prezentari, iar asta inseamna ca nu mai ai de-a face cu o crestatura pe ecran. Evident, imaginea de mai jos trebuie tratata cu putin scepticism, deoarece e destul de simplu sa creezi un astfel de ecran, doar pentru o poza de rezolutie joasa.

Pe de alta parte, avand in vedere ca e aproape sigur ca acesta e tipul de ecran pe care il va folosi Samsung Galaxy S10, nu e prea greu de crezut ca imaginea este una reala, cu display-ul Infinity-O pe care il va avea dispozitivul.

Samsung a gazduit in zilele de 7 si 8 noiembrie conferinta dezvoltatorilor, iar in cadrul acestui eveniment a dezvaluit mult-asteptatul telefon pliabil. Dincolo de asta, producatorul a oferit detalii si despre noile tipuri de ecrane pe care le pregateste, Infinity U, V, O si New Infinity.

Primele doua ecrane vin cu crestaturi, iar asta i-a dezamagit pe multi dintre fanii companiei. Totusi, noile vesti arata ca ecranele U si V nu vor fi destinate telefoanelor flagship, ci altor modele de smartphone-uri din gama upper-mid-range.

Adauga un comentariu