Gadgeturi

Samsung Galaxy S4 are parte de un incarcator wireless

Publicat: 09 iun. 2013
5
Acum aproape trei luni, cand Samsung a prezentat pentru prima data accesoriile telefonului mobil Galaxy S4, printre acestea s-a regasit si un incarcator wireless compatibil cu standardul Qi, scrie go4it.ro. O alternativa moderna la banalul cablu MicroUSB, accesoriul pentru incarcarea wireless s-a lasat asteptat pana acum.
In mod implicit, Galaxy S4 nu ofera suport pentru incarcarea wireless, asa cum o fac telefoanele Lumia 920 sau Nexus 4. Atunci cand a lansat acest telefon, Samsung a anuntat ca incarcarea wireless este implementata sub forma unui capac posterior alternativ care include si bobina de inductie necesara, ramanand la latitudinea comerciantilor si operatorilor sa aleaga modelul care le convine.
Putin mai tarziu decat si-ar fi dorit utilizatorii, Samsung a anuntat astazi disponibilitatea capacului alternativ cu incarcare wireless, care este compatibil cu orice incarcator Qi, si a incarcatorului wireless, pentru cei care nu detin inca asa ceva. Acestea sunt disponibile momentan doar in Statele Unite la preturi de 39,99, respectiv 49,99 dolari, acestea urmand sa fie disponibile in curand si in Europa.
Adauga un comentariu