Telefoane mobile

Samsung Galaxy S5 va fi lansat pe 23 februarie – specificatii tehnice

Publicat: 22 ian. 2014

Desi in ultima vreme se specula faptul ca cel mai performant telefon al Samsung, Galaxy S5, va fi lansat dupa Mobile World Congress, dar nu mai tarziu de luna aprilie, iata ca acum se vorbeste chiar si de o data anume.

Mai concret, scrie GSM Arena, evenimentul va avea loc la Barcelona, in ziua de 23 Februarie. Publicatia il citeaza pe Eldar Murtazin, el fiind de altfel cel care a anuntat si anul trecut data corecta de lansare a Galaxy S4.

Daca informatia se dovedeste a fi corecta, prezentarea va avea loc cu doar o zi inainte de deschiderea Mobile World Congress.

Caracteristici:

Se pare ca Samsung Galaxy S5 va veni echipat cu un ecran de 5,2 inch si o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Ca si in cazul lansarilor anterioare, vor exista si doua variante de procesoare pentru acest telefon. Unul va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon, in timp ce al doilea va beneficia de viitoare generatie de chipset Exynos. Alte specificatii: 3 GB RAM, o camera foto de 16 megapixeli, senzor de amprente, noua interfata TouchWiz, dar si o baterie de 3,000mAh.

Pentru ca informatia nu este confirmata de Samsung, sfatul specialistilor este de a astepta pana cand sud-coreenii vor trimite jurnalistilor invitatiile oficiale la mult asteptatul eveniment.loading...

Adauga un comentariu