Telefoane mobile

Samsung Infuse 4G – un telefon Google Android

Publicat: 09 mai 2011

Un ecran spectaculos de 4.5 inch, un procesor spectaculos de 1.2GHz, 4G pe anumite retele, calitate spectaculoasa a materialelor folosite, un telefon care ar fi putut sa fie urmatorul telefon Nexus. Experienta pe partea de touch-screen pare sa fie mai buna decât la Samsung Galaxy si chiar mai buna decât la Google Nexus S.

Pe partea de specificatii, procesorul de 1.2 GHz îl face cel mai rapid smartphone cu Android de pana acum, ecranul este un nou Super AMOLED Plus, si are într-adevar ceva în Plus fata de predecesorul  Super Amoled, fiindca afiseaza mai multi subpixeli pe fiecare pixel, conectivitatea este 4G, un aspect care chiar daca deocamdata nu te ajuta prea mult la noi, nu strica sa fie acolo.

Printre posibilele probleme ar putea fi viata bateriei, care cu un ecran asa mare de dus în spate ar putea fi redusa, dar din teste nu a reiesit înca nimic foarte concret.

Smartphone-ul vine cu Samsung TouchWiz UI pe o platforma Android înca necunoscuta ca versiune, dar daca ar veni din fabrica cu Android 2.3 nu s-ar supara nimeni.loading...

Adauga un comentariu