Software & Hardware

Samsung Knox: Serviciu de securizare pentru terminalele Galaxy

Publicat: 26 feb. 2013

Compania sud-coreeana Samsung a anuntat un nou sistem de protectie a datelor confidentiale din terminalele Galaxy. Serviciul Samsung Knox prezinta utilizatorilor o varietate de aplicatii de business intr-un mediu securizat, inclusiv e-mail, browser, contacte, calendare si multe altele.

Knox incorporeaza Android Enhanced Security (SE) si servicii de management al integritatii, atat in hardware, cat si in sistemul Android. La nivelul aplicatiilor, Knox ofera o solutie care separa utilizarea mobilului scopul afacerilor de cea in scopuri personale. Aceasta separare este sustinuta de Android SE si de sistemul de criptare a fisierelor, oferind protectie informatiilor si aplicatiilor de business impotriva scurgerilor de date si atacurilor virusilor si malware.

Knox permite aplicatiilor deja existente in eco-sistemul Android sa se aiba un nivel de securitate ridicat fara nicio modificare in codul sursa. Knox elibereaza dezvoltatorii de aplicatii de povara dezvoltarii mai multor functii la nivel individual, precum sisteme de criptare on-device, Enterprise Single Sign On (SSO), suport Active Directory si altele.

Knox este un serviciu Samsung pentru companii, integrata in programul Samsung For Enterprise (SAFE), si va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului curent.loading...

Adauga un comentariu