Telefoane mobile

Samsung nu pierde timpul si lanseaza Galaxy Core

Publicat: 07 mai 2013
5
Samsung isi continua strategia de lansare a telefoanelor inteligente pe toate nisele posibile, anuntand Samsung Galaxy Core, un terminal mediu ca performante si ecran, scrie adevarul.ro. 
Firma sud-coreeana are o strategie foarte agresiva privind lansarile de telefoane, lansand aproape in fiecare in luna un terminal intr-o categorie diferita. Galaxy Core este lansat pe platforma de design al lui Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy Note 2, dar performantele sunt modeste. 
Galaxy Core are un ecran de 4,3 inci WVGA si un procesor dual core de 1,2 Ghz. Cel mai probabil acesta va fi produs de Mediatek, dupa cum scrie PhoneArena. Camera foto va avea 5 megapixeli, iar sistemul de operare va fi Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea, Core va fi un terminal de tip dual SIM
Galaxy Core va veni cu Android modificat de Samsung, prin interfata TouchWiz si va avea diverse caracteristici ca la telefoanele mai scumpe, cum ar fi Smart Stay, S Voice sau Smart Alert. Varianta dual SIM va fi lansata luna aceasta, iar cea simpla in iunie. 
Adauga un comentariu