Telefoane mobile

Samsung pregateste un Galaxy S4 pentru pasionatii de fotografie

Publicat: 09 mai 2013
5
Samsung ar putea lansa o versiune hibrida a telefonului Galaxy S4, echipata cu o camera foto de inalta performanta, prevazuta cu senzor de 16 MP si obiectiv cu zoom optic.
Dezvaluit de cei de la SamMobile, Galaxy S4 Zoom ar fi primul camera phone veritabil, capabil sa ofere intreaga functionalitate a modelului smartphone Galaxy S4 si performantele unei camere foto point-and-shoot, prevazuta cu obiectiv retractabil. Spre comparatie, modelul Samsung Galaxy Camera lansat anul trecut se limita doar la rolul de camera foto, augmentata cu functionalitatea sistemului de operare Android.
Potrivit informatiilor inca neconfirmate, Galaxy S4 Zoom va avea un ecran mai mic decat modelul Galaxy S4, realizat cu o matrice Super AMOLED de 4.3 inch si capabil sa redea imagini la rezolutie 540 x 960 pixeli. Colectia de poze si filmulete este depozitata in memoria interna de 8 GB, extensibila prin atasarea unui card microSD. Lasand la o parte camera foto, Galaxy S4 Zoom este un smartphone complet functional, echipat cu receptor GPS si modul Bluetooth 4.0, respectiv acces la retele WiFi 802.11 a/b/g/n.
Sistemul de operare livrat este Android Jelly Bean, dar numarul exact al versiunii nu este deocamdata cunoscut, la fel si tipul de chipset instalat. Aparent, ar putea fi vorba de o configuratie cu procesor dual-core sau quad-core.
Adauga un comentariu