Gadgeturi

Samsung va lansa o noua gama de smartphones, Galaxy E

Publicat: 15 dec. 2014
5

Samsung isi va extinde gama de smartphones cu cel putin doua noi modele din seria Galaxy E. Este vorba despre Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7, doua terminale mid-range, cu procesoare Snapdragon 410. Specificatiile noilor telefoane inteligente au aparut online.

Samsung Galaxy E5 va avea un ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezolutie HD, iar chipsetul ales de producator este Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core la 1,2 GHz. Telefonul va dispune de 2GB RAM, 16 GB memorie interna si va avea o baterie de 2.300 mAh. Camera principala a Samsung Galaxy E5 va avea 8MP, in timp ce camera frontala va fi de 5MP. Terminalul va rula Android 5.0 Lollipop si se pare ca va iesi in evidenta prin design-ul slim, cu o grosime a carcasei de doar 6,9 mm.

Samsung Galaxy E7 este un model de dimesiuni mari, dar care va beneficia si el de o carcasa slim, de 7,2 mm. Galaxy E7 va avea un display de 5,5 inch cu rezolutie similara modelului E5, 720p, si va beneficia de tehnologia Super AMOLED. Ca si modelul mai mic, E7 se va baza pe un chipset Snapdragon 410, cu procesor quad-core la 1,2 GHz, dar va avea o camera principala cu senzor de 13MP. Camera frontala va avea 5MP. Samssung Galaxy E7 va dispune tot de 2GB RAM si 16GB memorie interna, dar va plusa la capitolul baterie fata de modelul E5, fiind dotat cu un acumulator de 2.950 mAh.

Ceea ce nu se stie in acest moment este daca Samsung va folosi metal pentru carcasele celor doua noi telefoane din serie Galaxy E, scrie Sammobile.

Adauga un comentariu