Actualitate

Sanctiuni DURE dupa SCANDALUL pe bani publici de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi. Ce RISCA liberalul Adrian Caliman – FOTO

Publicat: 20 mai 2019

Zilele trecute, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi a fost programat un festival de muzica rock (Rock'n'Iasi – n.r.), finantat din bani publici.

Nimic nefiresc in toate acestea doar ca, la adresa organizatorilor au aparut o serie de acuzatii grave! De la faptul ca s-a perceput o taxa de intrare, s-au permis vinderea bauturilor alcoolice minorilor sau scandari impotriva unei formatiuni politice… In plus, curios este faptul ca, incasarile rezultate dupa finalizarea festivalului nu au intrat in conturile Casei de Cultura a Studentilor, institutie care a gazduit manifestarea!

Vezi si: Studenti ieseni implicati intr-un scandal monstruos – GALERIE FOTO

Avand in vedere toate acestea, liberalul Adrian Caliman (fost director al Casei – n.r.) a fost principalul responsabil cu organizarea festivalului. Acesta ocupa pozitia de referent la CCS.

Vezi si: Acuzatii de inselaciune si abuz de incredere

In trecut, atat in calitate de director, dar si de membru fondator al Asociatiei Moldavia, a fost acuzat de numeroase alte ilegalitati ce s-au legat inclusiv la Rock'n'Iasi.

Vezi si: Lovitura uriasa! VIP-urile Iasului, bagate de DNA intr-un scandal monstru

Contactat telefonic de catre reporterii Cotidianului BUNA ZIUA IASI (BZI), directorul CCS Bogdan Crucianu a tinut sa precizeze urmatoarele. "In acest caz va fi convocata Comisia de Disciplina a Casei pentru a analiza starea de fapt. Nu voi tolera asemenea situatii. Vom vedea ceea ce se va decide. Am luat caz, dupa ce ati semnalat in paginile Cotidianului BUNA ZIUA IASI, despre problemele de la acest festival", a declarat Crucianu.

De precizat ca, acesta se afla in concediu, dar, semnalat de Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), acesta s-a autosesizat si a decis sa vina de urgenta din concediu la Iasi pentru a lua masuri.

Vezi si: Amenda pentru Casa de Cultura a Studentilor

De precizat ca, organizatorul Adrian Caliman a permis si comercializarea de obiecte ce aveau simboluri cu festivalul, dar si alte obiecte. Mai amuzant este ca, pe pagina oficiala de pe Platforma Facebook a evenimentului, sunt postari ale participantilor care transmit ca au fost nemultumiti ca berea nu era rece si ca nu au putut avea ceva de "rontait".

Vezi si: EXCLUSIV! Gestul socant al unui artist iesean! Dansatoarele sunt ingrozite – GALERIE FOTO, VIDEO

Din toate acestea, intrebarea legitima care se poate pune: La un eveniment, sustinut financiar de Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), respectiv Primaria Iasi, de ce se percepe taxa de intrare si se gireaza activitati comerciale cu profit? Firesc ar fi fost ca participarea sa fie una libera si sa nu se permita ca in spatiul delimitat exact pentru eveniment sa aiba loc vanzarea de produse atata timp cat banii nu au intrat in conturile CCS.

Comentarii
  • Toti liberalii sunt niste hoti. Traiasca PSD-ul, traiasca BZI, traiasca Nechita si amantele sale, traiasca fasolea si carnatii…. Alegeti trandafiriiiiiiiiii.

  • Pandurule, te straduiesti tu sa fii malitios, dar romanii, in mod cert, vor vota PSD. Da jos ochelarii de cal, chiar daca roibul era candva simbol liberal.

Adauga un comentariu