Stiri si curiozitati

Sanda Taranu, operata de urgenta. Care este starea sa de sanatate

Publicat: 18 apr. 2019

Sanda Taranu, o emblema a Televiziunii Romane, a ajuns pe mana medicilor si a fost operata de urgenta.

Fosta prezentatoare a TVR a trecut, la cei 80 de ani ai sai, prin prima interventie chirurgicala din viata sa.

Sanda Taranu, in ciuda problemelor de sanatate care i-au pus cateva piedici in ultima perioada, a ramas o fire vesela, deschisa si energica. Intr-un interviu in exclusivitate, fosta crainica de televiziune a dezvaluit care a fost motivul pentru care a ajuns pe masa de operatie.

In urma unui control medical de rutina dup[ o r[ceal[, Sanda Taranu a descoperit ca are pietre la bila: „Uneori viata te pune in situatii neasteptate. Acum ceva timp am trecut printr-o viroza pe care am crezut ca o pot trata cu medicamentatie obisnuita.

Zilele treceau si nu se simtea nici o ameliorare. In disperarea mea, am chemat ambulanta. Dupa ce m-au mustruluit ca nu am anuntat din timp, desi am spus ca nu am vrut sa deranjez, mi-au scris o reteta pe care am respectat-o cu sfintenie.

Doua saptamani eram ceva mai bine, insa mi-am zis sa fac o vizita si la medicul meu de familie. (…) Ei, aici a inceput sarabanda! Analize, trimiteri catre alti medici primari.(…) Alte retete, alte recomandari, mai ales ca imi iesisera analizele si nu erau deloc multumitoare. La ecografie, alta belea. Te duci sa te vindeci de una si apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodata. Dar, in perfidia lui, isi facea treaba: aduna pietre!” – a declarat Sanda Taranu.loading...

Adauga un comentariu