Cancan

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează deja o familie. Cum au fost filmați împreună

Publicat: 08 mart. 2021
Sandra Izbaşa Răzvan Bănică familie
Chiar dacă încă nu s-au căsătorit, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică se comportă ca și cum deja ar forma o familie

Fosta mare gimnastă Sandra Izbașa și Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică Jr, formează deja o familie, potrivit imaginilor surprinse cu aceștia. La sfârșitul anului trecut, chiar în ziua de Crăciun, Sandra a fost cerută de soţie. Evident, răspunsul a fost cel așteptat de tânărul înflăcărat: DA! Iar de atunci, cei doi se poartă ca niște îndrăgostiți la primele întâlniri.

Sandra Izbașa și logodnicul ei, Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr, mai sunt prinși și de unele treburi, că așa e viața-n cuplu, și împreună au plecat să le rezolve.

Au urcat în eleganta lor mașină și s-au deplasat spre zona de Nord a Capitalei. Nu mult timp le-a luat celor doi să ajungă la destinația unde o barieră i-a făcut să aștepte puțintel. Și-au făcut loc apoi către parcare și au tras „domol” bolidul. De măști au cam uitat, dar au făcut totul în grabă mare. Sandra a coborât prima și a luat-o la pas, apoi Răzvan s-a făcut și el nevăzut printre mașinile din parcare.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, o adevărată familie

Cei doi s-au reîntâlnit după câțiva pași, s-au luat de mână și au urmat itinerariul prestabilit. Au dispărut în clădirea de lângă parcare, pentru a-și rezolva treburile urgente. Acum, ca doi logodiți îndrăgostiți până peste cap. De altfel, fosta mare gimnastă primea inelul de logodnă la finalul anului trecut, într-un cadru special.

„Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil!”, a fost, atunci, mesajul Sandrei.

Și, după cum se vede, lucrurile au continuat să evolueze frumos între cei doi, iar imaginile obținute de jurnaliștii de la Cancan.ro vorbesc de la sine.

Răzvan Bănică, un actor talentat

Cât despre logodnicul Sandrei Izbașa, putem spune că duce mai departe tradiția artistică a familiei. Acesta este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și performează la Teatrul Nottara din Capitală de mai mulți ani, având deja o carieră în spate. Relația de rudenie vine pe linie paternă. Tatăl lui Răzvan este văr primar cu Ștefan Bănică Jr., însă viața nu i-a adus prea mult împreună. Mai mult, tânărul actor este destul de deranjat pentru speculațiile care s-au tot făcut în presă despre o posibilă „pilă” pusă de unchiul Bănică jr. pentru cariera sa. Și dacă tot am amintit de tradiția artistică a familiei Bănică, un alt membru al ei, mult mai tânăr, a făcut pasul către aceasta. Este vorba chiar despre Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Bănică Jr.
Adauga un comentariu