Local

Sandwich Extra, cea mai consistenta gustare recomandata de Pizzeria Italiana Via Margherita – FOTO

Publicat: 04 mart. 2012

Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda iesenilor care vor sa ia o gustare consistenta, dar delicioasa Sandwich Extra, preparat dupa o reteta italiana. Sandwich-ul, preparat de ani de zile de bucatarii pizzeriei din Iasi, a devenit alegerea preferata atat a copiilor, cat si a celor care lucreaza in zona centrala a orasului.

Ingredientele folosite la prepararea sandwich-ului extra sunt: turta facuta in bucataria pizzeriei, salsarosa, un ingredient, la alegere, din ou, ciuperci, muraturi si mozzarella. Turta nu este cumparata, ci preparata de bucatarii pizzeriei din faina alba, ulei de masline, drojdie si sare. Aceasta este unsa cu salsarosa, un sos din maioneza, ketchup si mustar, apoi se gratineaza cu ou fiert, ciuperci proaspete, sotate, castraveti si gogosari murati si piept de pui, sunca presata de Praga, salam sau bacon, la alegere. Dupa spusele ospatarilor Pizzeriei Italiene Via Margherita, Sandwich Extra este preferat de clientii fideli ai pizzeriei in special in orele de pauza de la serviciu. La acest produs este recomandat sucul proaspat de portocale, pentru copii si berea, pentru adulti. Un adevarat deliciu, Sandwich Extra, 440 grame, poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandat acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.

Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.

Adauga un comentariu