Sanii anului 2011

Publicat: 01 ian. 2011

Gusturile fata de gratiile feminine se modifica de la o zi la alta. Barbatii isi schimba optiunile, in materie de frumusete feminina, in functie de tendintele generale in domeniu. Pana mai ieri, femeile care se mandreau cu sani uriasi faceau furori in randul populatiei masculine.

Se pare ca aceste optiuni s-au schimbat radical in randul barbatilor. In 2011, la moda vor fi sanii naturali. Bustul nemodificat de operatii estetice va domina preferintele barbatilor, scrie Teen Problem

In ultimii 10 ani, femeile au facut multe sacrificii pentru a se putea lauda cu un bust cat mai bombat. Pentru a avea sani cat mai mari, foarte multe femei au apelat la chirurgia plastica.

In anul 2004, s-a observat o crestere semnificativa a numarului femeilor doritoare de sani impresionanti. Astfel, numarul celor care au platit sume importante a crescut considerabil, majoritatea dorindu-si numarul 5 si 6 la sutien.

Specialistii considera ca, in 2011, situatia se va schimba radical. La moda vor fi sanii naturali care nu depasesc marimea 3 si 4. Etalonul pentru bustul perfect feminin vor fi sanii vedetelor Kelly Brook si Holly Willoughby.

 loading...

Adauga un comentariu