Dragoste

Sanii … barbatilor

Publicat: 28 apr. 2010

Despre sanii femeilor cu siguranta nu s-au spus prea putine. Uneori se pare ca le acordam prea multa atentie. In schimb, se vorbeste foarte putin despre sanii barbatilor. Asta nu inseamna ca nu sunt importanti. Un piept musculos si bine-dezvoltat este intotdeauna atractiv, numai ca acesta nu este atat de popular, nu se vorbeste despre el nici jumatate din cat se vorbeste despre sanii femeilor.

Tot mai multi barbati sunt preocupati sa aiba un piept bine lucrat

Sani prea mici sau prea mari
Barbatii au probleme similare femeilor. Doar pentru ca nu se discuta despre asta, nu inseamna ca nu exista. Sanii barbatilor pot fi prea mari, prea mici sau lasati, de asemenea. Ei sunt un factor de atractivitate, asa cum sunt si sanii femeilor.

‘Cu cat mai mare, cu atat mai bine’ nu e insa un criteriu care sa se aplice sanilor barbatilor. Acestia pot fi, desigur, mari si atractivi, dar dimensiunea lor trebuie adecvata si, mai presus de toate, de natura potrivita (adica din muschi si nu din grasime).

Sani prea mici
Pentru barbatii care au sanii prea mici, exista doua variante. Acestia si-i pot mari cu ajutorul interventiilor chirurgicale cosmetice sau prin sport.

Cum iti maresti sanii prin sport?
Muschii pieptului sunt un obiect popular de admiratie. Acestia constau in doua grupuri de muschi numiti pectoralii majori si pectoralii minori. Expertii recomanda in principal exercitiile cu greutati unde importanta este asigurarea suportului corespunzator pentru spate, ceea ce insemna ca trebuie sa faci exercitiile din pozitia culcat si nu din picioare.

Aceste exercitii implica mai multe tipuri de ridicari folosind muschii pieptului din unghiuri diferite pentru a le consolida parti diferite. In afara de intarirea muschilor, trebuie sa arzi si grasimea. Se recomanda astfel inotul, sport prin care arzi destul de multe grasimi si iti intaresti si musculatura pieptului.

Un piept frumos poate fi obtinut prin exercitii

Este important sa nu exagerezi cu exercitiile folosite pentru modelarea pieptul. Daca te-ai apucat serios de treaba, fa exercitii si pentru spate, pentru a nu ramane cu umerii trasi in fata.

Cum iti maresti sanii prin chirurgia cosmetica?
Daca nu iti place sa faci sport, nu ai timp sau pur si simplu nu reusesti sa obtii rezultatele dorite, poti gasi o solutie in chirurgia cosmetica. Cererea de astfel de operatii a aparut pentru prima data atunci cand culturistii au inceput sa-si doreasca o mai buna definitie a musculaturii pieptului. Procedura se realizeaza sub anestezie generala.

Implanturile din silicon pot contribui la marimea si forma pieptului barbatilor. Fireste, acestea nu sunt bazate doar pe dorinta personala. Impreuna cu medical chirurg, veti stabili anumite limite in urma masuratorilor corpului.

Implaturile sunt inserate sub muschii pieptului. Este recomandat sa nu faci exerciti sase-sapte saptamani inainte de operatie sau sa-ti soliciti muschii mai mult decat e necesar pentru a nu ingreuna operatia. Muschii tai vor fi mai relaxati si implanturile vor putea fi inserate mai usor astfel.

Recuperarea completa dureaza aproximativ sase saptamani. Complicatiile sunt foarte rare. Acestea pot fi leziuni ale nervilor, vindecarea lenta a ranilor, infectii, sangerare si intarirea tesutului sub incizie, care poate duce la eliminarea implantului.

Inotul este o forma de recreere care poate contribui foarte mult la forma pieptului

Chiruria cosmetica la barbati
In general, se observa o crestere a cererilor de interventii chirurgicale cosmetice la barbati. Ce vor sa-si modifice barbatii? Aceleasi lucruri ca si femeile: nasul, excesul de grasime, pleoapele lasate si ridurile faciale. Cu toate acestea, exista o scadere a ratei de marire a penisului si a transplantului de par.

Este important sa te iubesti asa cum esti. Iar acest lucru nu se poate face prin sport sau operatii chirurgicale cosmetice.loading...

Adauga un comentariu