Stiri medicale

Sanii dezvaluie caracterul femeii

Publicat: 28 ian. 2011

Potrivit unui sexolog italian, forma sanilor tradeaza o mare parte din trasaturile de caracter ale femeilor.

Italianul a asociat sanii cu niste fructe si iata ce a rezultat:

Pepene galben: daca sanii tai seaman cu niste pepeni inseamna ca esti gurmanda si ca iti place foarte tare mancarea. Esti foarte rasfatata si iti place sa fii cocolosita. De asemenea, nu esti foarte inclinata spre latura sexualitatii.

Ananas: Femeile care au sanii ovali, care seamana cu niste fructe de ananas sunt  inteligente, serioase si consacra foarte mult timp serviciului. Insa, pot fi si romantice atunci cand situatia o impune.

Lamaie: Aceasta forma tradeaza strengaritele. Treci peste toate incercarile vietii cu capul sus, insa cateodata esti foarte incapatanata. Pui accent foarte mare pe stabilitate si echilibru.

Grapefruit: Fetele care au sanii in forma de grepfrut adora tinutele sexy si le place sa se puna in valoare prin haine provocatoare. Si totusi, sentimentele si viata de familie sunt cele puse pe locul 1 in topul prioritatilor.

Portocala: Ai foarte rar dorinte sexuale, fantasme nici atat. Asta poate pentru ca esti o tipa foarte ascultatoare.

Cirese: Sanii foarte mici dezvaluie caracterul unor fete comice, foarte placute de cei din jur si inteligente. Sunt niste partenere de viata excelente.

Para: Femeile care au sanii ca niste pere (o mare parte, potrivit cercetarilor) sunt grijulii, complexate insa cand se aduce in discutie problematica sexualitatii, asta datorita faptului ca nu prea sunt originale. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit