Local

Sansa imensa astazi pentru tinerii ieseni

Publicat: 05 mai 2015
1

Tinerii din Iasi au astazi o sansa imensa de a se angaja la una din marile companii care sunt in cautare de personal. Timp de doua zile, la Palas are loc unul dintre cele mai mari targuri de cariere din ultimul timp. Sunt asteptate aproximativ 5.000 de persoane doritoare de a-si gasi un loc de munca cu norma intreaga sau care doresc sa participe la stagii de practica, voluntariat sau internship-uri. Ofertele din cadrul acestui targ sunt din domenii precum IT, retail, inginerie, financiar si altele.

Tinerii care vor participa astazi si maine intre orele 10 si 16 la targ vor putea primi sfaturi in realizarea si adaptarea unui CV. La Targul de Cariere vor fi prezente circa 30 de companii, printre cele mai mari numarandu-se Xerox, Fire Credit, Amazon, Atexis sau Focality. Toate aceste companii sunt in cautarea unor ingineri mecanici, specialisti in web design sau specialisti SEO (Search Engine Optimization – optimizare pentru motoarele de cautare). Candidatul considerat ideal de cele mai multe dintre aceste companii trebuie sa cunoasca limbi straine, precum engleza, franceza, germana sau italiana.

Targul este la cea de-a sasea editie si se adreseaza companiilor interesate de recrutare si de pozitionare ca angajator. Pot participa ca viitori angajatori tineri cu studii superioare absolvite sau in curs de absolvire, majoritatea cu experienta de munca, interesati de relocare.

Adauga un comentariu