Eveniment-Social

Șansă importantă la burse și premii pentru studenții TUIAȘI! Aceștia pot participa la un concurs co-finanțat din fonduri europene

Publicat: 19 oct. 2020
Studenții performanți de la Universitatea Tehnică din Iași pot obține premii și burse
Burse și premii pentru studenții TUIAȘI care participă la proiectul PRACTIC

Studenții performanți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași au o șansă în plus la burse și premii! Beneficiile le pot obține prin participarea în proiectul PRACTIC, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Studenții vor fi selectați din ultimii doi ani de studii, al III-lea și al IV-lea. Pentru aceștia se va acorda o bursă totală în valoare de 400 de lei pentru fiecare participant, precum și premii pentru participarea la diverse activități

Studenții de la Universitatea Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași pot obține burse și premii dacă participă la proiectul PRACTIC. Instituția derulează totul printr-un proiect co-finanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020. Titlul complet al activității este „Stagii de PRACTICå performante pentru studenții Universității Tehnice «Gheorghe Asachi» Iași – PRACTIC”.

Burse și premii pentru a încuraja studenții performanți de la Universitatea Tehnică din Iași

Studenții de la Politehnica ieșeană vor fi selectați din ultimii doi ani de studii, al III-lea și al IV-lea. Pentru aceștia se va acorda o bursă totală în valoare de 400 de lei pentru fiecare participat, precum și premii pentru participarea la diverse activități.

„Participă la stagii de practică în cele mai importante firme din Iași și zona Moldovei, cunoaște principalii angajatori din domeniul tău, dobândește abilitățile cerute viitorilor angajați din firmele de top din Iași. Învață cum să reușești la primul interviu, află ultimele oferte de internship și locurile de muncă disponibile în domeniul pentru care te-ai pregătit. Dobândește calități de lider și devino antreprenor!”, transmit organizatorii proiectului.

Încurajarea competiției pentru succes în rândul studenților de la Politehnica ieșeană

În acest context, inclusiv acest proiect co-finanțat din fonduri europene are drept scop și încurajarea competiției pentru succes în rândul studenților de la Politehnica ieșeană. Studenții vor fi selectați din ultimii doi ani de studii, al III-lea și al IV-lea, se va acorda o bursă totală în valoare de 400 de lei pentru fiecare participat, precum și premii pentru participarea la diverse activități din proiect. Mai multe informații legate de proiect și de depunerea dosarelor de candidatură sunt disponibile pe site-urile facultăților, la secțiunea Proiectul PRACTIC, începând cu data de 19 octombrie 2020.

Adauga un comentariu