Sport

Sansa URIASA pentru Vlad Dragomir! Romanul ar putea prinde prima oara lotul lui Arsenal

Publicat: 24 nov. 2015

Vlad Dragomir are o oportunitate nesperata. Tânarul român ar putea sa prinda lotul lui Arsenal pentru partida din week-end, de la Norwich.

Ghinionul lui Arsene Wenger ar putea însemna sansa lui Vlad Dragomir. Cumparat în vara pentru 140.000 de euro, timisoreanul care va împlini în curând 17 ani l-a impresionat deja pe francezul de pe banca lui Arsenal. El a fost deja chemat la prima echipa pentru antrenamente, Wenger prevazându-i un viitor stralucit. Iar lui Vlad i s-ar putea acorda o prima sansa înca din acest week-end, când „tunarii” vor merge pe Carrow Road pentru disputa împotriva „canarilor”. Zona centrala a mijlocului lui Arsenal e în piuneze, dupa ce în partida cu WBA echipa i-a pierdut pe Coquelin (doua luni) si Arteta (nu s-a stabilit înca perioada de recuperare, dar accidentarea a parut destul de grava). În plus, Ramsey, Wilshere si Rosicky, fotbalisti care ar putea acoperi zona centrala a terenului sunt si ei indisponibili. „Rambo” e primul care îsi va reveni, dar prezenta sa în lotul pentru confruntarea cu Norwich e incerta.

În aceste conditii, Wenger e obligat sa joace cu Flamini si Cazorla în centru, dar nu va mai avea în lot vreun mijlocas central de meserie. Astfel, nu e deloc exclus ca Dragomir sa prinda lotul si, de ce nu, daca scorul o va permite, sa bifeze chiar primele minute în tricoul „tunarilor”. Dupa 13 etape din Premier League, Arsenal este pe 4, cu 26 de puncte, la doua lungimi distanta de liderul neasteptat, Leicester.loading...

Adauga un comentariu