National

Sansele de aprobare a planului propus de Dan Cirlan sint minime

Publicat: 20 feb. 1999

•Dan Cirlan se asteapta ca proiectul sau sa fie respins in sedinta extraordinara de Consiliu municipal programata pe 25 februarie

In continuarea demersului de promovare a planului propriu de restructurare a RA Termoficare, consilierul Dan Cirlan a organizat ieri o intilnire cu presa. Aceasta a avut drept scop evaluarea sanselor de aprobare a proiectului si, implicit de transpunere in practica a acestuia.

Mentionam ca la intilnire a participat si deputatul PNL de Iasi, Adrian Mogos, care a tinut sa exprime pe aceasta cale sprijinul formatiunii politice pe care o conduce fata de initiativa lui Cirlan. De aceasta data, consilierul a dorit sa auda de la ziaristi impresiile acestora asupra restructurarii regiei si modului in care aceasta este privita de consumatori, de locatari. Singura propunere concreta, pe care reprezentantii mass-media i-au facut-o lui Dan Cirlan, a fost cea a declansarii unui campanii de lamurire a locatarilor asupra avantejelor ce ar rezulta din descentralizarea serviciului de furnizare al energiei termice si dintr-o crestere a marjei de manevra a asociatiilor de proprietari in gestionarea banilor de care dispun.

Dupa intilnirea de joi a consilierului liberal cu circa 20 de presedinti de asociatii, insusi Dan Cirlan se arata sceptic in sansele de promovare ale proiectului sau. „In continuare, eu vad viitorul acestei initiative astfel: va trece fara probleme de comisiile de specialitate din Consiliul local si va cadea cu brio la votul din plen”, a mentionat consilierul.

Mentionam ca pe data de 25 februarie este programata o sedinta extraordinara de Consiliu municipal, ce are pe ordinea de zi „Dezbaterea proiectelor de restructurare ale Regiei Autonome de Termoficare”. In fapt, se pare ca singurul proiect de restructurare va fi cel prezentat de Dan Cirlan. Celelalte proiecte vor fi prezentate de candidatii la postul de manager al regiei, la examenul programat pe data de 11 martie, tocmai aceasta fiind tema concursului. Pe de alta parte, Cirlan nu agreaza ideea promovarii propriului candidat care sa sustina acest proiect, de teama de a nu fi perceput ca unul care doreste o bucata din „ciolanul” regiei.loading...

Adauga un comentariu