Titlurile zilei

Șantaj cu filmulețe deocheate, între studente, la UMF Iași! Flagrant organizat de anchetatori în plină stradă din cauza videochatului!

Publicat: 27 mart. 2020

O tânără a fost condamnată la Iași, după ce a fost acuzată că și-a șantajat o colegă. Conform anchetatorilor, cele două, inculpata și partea vătămată, sunt studente la UMF Iași. Inculpata este acuzată că și-a șantajat colega, cerându-i bani pentru a nu da publicității un presupus filmuleț cu victima, în timp ce ar fi făcut activități de videochat

Dosar incendiar, pe rolul instanțelor ieșene! O tânără a fost pedepsită de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată de comiterea unor infracțiuni. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus ieri condamnarea Dianei Atănăsoae (fostă Butnariu) la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual, în formă continuată.

„Instanța ia act că persoana vătămată I.R. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au menționat judecătorii.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată.

De unde a pornit scandalul

Scandalul a pornit între cele două studente la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr.T. Popa” Iași. Recent, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a Dianei Atănăsoae (fostă Butnariu), pentru șantaj și participație improprie la fals intelectual în formă continuată. Diana Atănăsoae (fostă Butnariu), studentă la UMF, a ajuns în fața judecătorilor ieșeni, în urma organizării unui flagrant.

Povestea a început pe 24 ianuarie 2014. Potrivit procurorilor, în ziua respectivă, o altă tânără, I.R., tot studentă la UMF „Gr.T. Popa”, din Iași, a mers la Secția II de Poliție, pentru a depune o plângere. Victima le-a spus anchetatorilor că a fost contactată pe rețeaua de socializare Facebook, dar și pe telefon, cu un număr ascuns, de o persoană care i-a cerut 1.000 de lei, pentru a nu da publicității un filmuleț cu activitatea de videochat a tinerei I.R. Oamenii legii au aflat că, în urmă cu câțiva ani, cele două tinere au fost colege la un liceu de elită din municipiul Iași. În octombrie 2013, Diana Atănăsoae s-a întâlnit cu câteva prietene în oraș, cărora li s-a plâns că nu are bani. Acestea din urmă i-au spus că ele fac videochat și că sunt independente financiar. Astfel, tânăra s-a gândit că nu ar fi rău să încerce și ea activitatea de videochat. Ea le-a povestit anchetatorilor că a mers la un apartament dintr-un imobil aflat în apropierea Penitenciarului Iași, unde a cunoscut un bărbat. Acolo, timp de trei zile, tânăra a practicat activitatea de videochat. După aceea, ea a continuat activitatea de acasă.

„M-am gândit să îi cer bani, pentru a nu divulga faptul că face videochat”

În decembrie 2013, aceasta a mers pentru a se angaja la o firmă de profil, din zona Moara de Foc. Acolo, ea a văzut-o pe fosta sa colegă de liceu, I.R. Diana Butnariu nu i-a spus nimic colegei, dar a luat numărul ei de telefon dintr-un registru și a decis să o contacteze.

„M-am gândit să îi cer bani, pentru a nu divulga faptul că face videochat. Am sunat-o de pe un număr ascuns, dar nu mi-a răspuns, astfel că mi-am creat un cont fals de Facebook”, a precizat tânăra la audieri.

Ea a mai povestit că, între 23 și 24 ianuarie 2013, i-a trimis colegei mai multe mesaje pe Facebook, prin intermediul cărora i-a cerut suma de 1.000 de lei, pentru a nu face public un pretins filmuleț cu victima practicând activitatea de videochat.
Victima nu a fost de acord inițial să dea vreun ban. Mai mult, aceasta a cerut sfatul apropiaților și a decis să meargă la Poliție, unde a depus o plângere. După ce a depus plângerea, oamenii legii au organizat un flagrant. Diana Atănăsoae i-a spus colegei că va veni cu un taxi în zona sediului BRD din Păcurari, pentru a lua banii. Ea nu a coborât din taxi, preluând suma pe geamul portierei din dreapta. În timp ce număra banii, tânăra s-a trezit săltată de polițiștii de la Serviciul Operațiuni Speciale.
La primele audieri, tânăra a declarat că se numește Andreea C., care era, de fapt, o cunoștință de-a ei. Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore, dar, mai apoi, anchetatorii i-au interzis doar să părăsească localitatea. Ulterior, ea a mers din nou la Poliție, unde a recunoscut identitatea ei reală.loading...

Comentarii
  • Ocupația „onorabilă” a enorm de multor domnișoare și doamne, intelectuale, considerate de „condiție buna”. Romania, în statistici, este printre primele țări din lume la practicarea acestei ocupații(daca nu chiar prima, raportată la numărul de locuitori…de gen feminin). Ce-i drept, avem și femei „iubărețe”, chiar daca nu sunt toate frumoase, știu însă cum sa sucească mințile unui bărbat.

  • Multe țărănete mutate le Iasi se transforma in veceuri. Mai lasati vrajeala cu asazisul confortabilul cuvânt „videochat”. Acestea se prostitueaza pe fața iar bordelurile cu denumirea de „studio” sunt de fapt in proprietatea SRI-ului cu paravan niste tarani sageti ca patroni. Impreuna cu industria drogurilor( vezi ceele 2 tone de coca de la Dunare si Marea Neagra care au disparut) , produc milioane de coco. Cel mai vizibil tripou este langa piața Pacurari!

  • „Atanasoaie fostă Butnariu” . Mai băiete, Atanasoae daca nu ești pește sau ceva și nu ai luat-o cu scopul de a o pune la produs și a fost clasicul: dragoste, căsătorie, etc. te anunță moșul că rea lepră ți-ai luat la casă. O femeie care șantajează, când e prinsa cu ceva(cum a fost flagrantul) minte de îngheață apele(s-a gândit capușorul ăla al ei setat pe minciună și înșelătorie, profitat pe spatele altora, că dacă dă date false, scapă. Ba mai mult, dă și datele unei prietene sa o mai bage și pe aia in rahat) Mai băiete Atanasoae, te învață moșu’: leapăd-o mă, arunc-o ca pe o măsea stricată. Ai și motiv acum, e infractoarea, are dosar penal. Când te pornești la viață cu o femeia care șantajează, minte cu nerușinare, ce încredere ai băiete in astfel de femeie? Ce bine crezi că o să îți fie ție în viața cu o perversă, mincinoasă, colcolșitoare din asta? Băiete asta o sa te înșele și te minte pe față fără remușcări. Asta îți face gherle că îți intră în conturi și face prăpăd. Asta o sa te țină numai în santajuri mai mici sau mai mari. Ia zi, ce îți cere la schimb pentru o bucată de pussy zăbăloasă de care oricum trebuia să ai parte că îți e soție? Las-o man si vei avea viață frumoasă/liniștită. Ia-ți o fata cuminte, feminină, sinceră, iubăreață, atașată. Nu una ca asta pe care o ai, care nici n-ar trebui sa stea printre oameni. Un șantaj demonstrat cu flagrant și fals în declarații, însușirea altei de identități, eu ii dădeam niste cușcă cu executare. Astfel de elemente nu au ce căuta între oameni în societate. Oameni care își șantajează colegi, folosesc identitățile prietenilor când dau de belea in fața autorităților, mint, perverși, egoiști trebuiesc izolați pentru exact ca mărul stricat dacă îl pui în coș cu altele bune, le strica pe toate. Aveți mare grijă la astfel de oameni iar băiete, Atanasoae, bagă repede divorț. O sa îmi mulțumești mai târziu în viață…

  • o mare zdreamta aceasta butnariu iuliana…………………………………………………………..din toate punctele de vedere………mai nou e doamna..a dracu toate curvele s-au maritat…au gasit niste prosti care sa le ia

  • In vest sunt destule ce sunt curve de nevoie pana isi termina studiile cu plata, dupa care isi vad de profesia ce au invatat-o la facultate. Am cunoscut, in Iasi, destule dispuse la acest copromis. Pe vreo dou-trei le-am ajutat efectiv(nu la ce va ganditi) si s-au realizat extraordinar, in strainatate. Daca statul Roman(pe care-l doare undeva, ca si de pandemia actuala, de soarta oamenilor) ar crea conditii(fetele sa nu fie curve, iar baietii pesti, taximetristi neautorizati pe timp de noapte, spalatori de vase etc.), s-ar alege faina de tarata.

  • Diana Iuliana o chema pe facebook, si-a schimbat de cand cu maritisul. Gagica stia sa-si puna corpul sa lucreze pentru ea inca din liceu. Pacat .. putine fete stiu sa faca ce face ea, o sa ne fie dor.

  • Pai in loc sa faca scoala, fac videochat, isi baga degetele in kur pt bani in fata mosinegilor. De prostitutie pe net si publi24 nu mai vorbim! Viitoru tarii! Viitotu poolii! Gplanci, bagaboante si combinatori! Plin de cuurve de la botosani, vaslui si bacau! Mai lasati-ne dracului sa respiram jegurilor!!! De porcii cu BMW-urile X6 indemn la videochat nu mai vorbim. Frumoasa tara! Plina de combinatori si tampiti!

Adauga un comentariu