Actualitate

Santaj politic la nivel inalt pentru o functie cheie la Iasi. Este implicat si un deputat!

Publicat: 14 mai 2014
1

@ Un santaj politic a facut ca un membru al opozitiei sa fie foarte aproape de a ajunge pe un post cheie in judetul Iasi @ Numirea fostului deputat Cristina Dobre la sefia Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate se va realiza prin intermediul deputatului Viorel Blajut @ Bun prieten cu Dobre, acesta are nevoie in continuare de contracte generoase de la Casa de Sanatate pentru unitatile medicale pe care le patroneaza

Cu un picior pe scaunul de sef al Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate, fostul deputat PDL Cristina Dobre a ajuns tocmai la o primarie din judet pentru a se angaja si a putea sa-si faca apoi transferul. Cum a ajuns insa ca un membru PDL sa fie aproape de a fi numit pe o functie ravnita de PSD? In tot acest cerc, un rol important il are asa-zisul deputat independent Viorel Blajut. Cum s-a ajuns ca Blajut sa aiba un rol important in numirea fostului deputat PDL la varful Casei Asigurarilor de Sanatate? Blajut este un apropiat al celor de la PSD, el fiind deja cu un picior in barca social democratilor. Si cum Viorel Blajut este foarte apropiat de Cristina Dobre, deputatul a ajuns nici mai mult nici mai putin decat sa santajeze conducerea PSD cu votul sau in Parlament.

Astfel, Cristina Dobre se vede mult mai aproape de postul de director al CJAS, post de pe urma caruia Blajut ar putea profita inzecit. Deputatul a obtinut si in trecut numeroase beneficii si avantaje de la CJAS pentru spitale si firmele cu profil medical pe care le patroneaza. Cu Cristina Dobre la sefia Casei de Sanatate lucrurile ar fi mult mai simple pentru Viorel Blajut. Dar pentru a ajunge la Casa, Dobre trebuie sa-si faca mai intai rodajul ca functionar la o primarie din judet. Asa a ajuns Cristina Dobre la Primaria orasului Harlau, unde s-a angajat pe postul de inspector clasa I în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor. Concursul la care Dobre a fost singurul candidat a avut loc la sfarsitul lunii martie, iar democrat liberala nu a avut niciun fel de emotii. Este insa curios cum de un membru PDL face echipa cu PSD in conditiile in care actuala conducere a democrat liberalilor ieseni tuna si fulgera impotriva social democratilor. Se pare insa ca pe Dobre nu o intereseaza acest lucru, iar o eventuala excludere din PDL nu ar fi un capat de tara. Cristina Dobre nu a raspuns apelurilor telefonice ale redactorilor BUNA ZIUA IASI pentru a comenta situatia.

Comentarii
 • JE-GU-RI-LE DIN PRIMARIE, SI CONSILIU CA BALEGARU NICHITA,MISTRETU ADOMNITEI,BURSUCU BLAJUT,BORFASUL DOBRE, OBEALA CHIRICA INPREUNA CU TOATE CURVELE SI CLONATII COMUNISTI VA FU-TE CU PU-LA INDOIETA DE 25 DE ANI IN PIZ-DA MAMI VOASTRE DE IESENI CRETINI, SI IDIOTI!

  • Cand spui Dobre…ganditi-va la Traian Dobre,progenitura de fecioru-sau,fostul barbat al acestei rapandule!CE SA TE MAI MIRE PRIETENIA CU PENALUL SI TRASEISTUL DE BLAJUT!POATE SI-O PUN IN TIMPUL LIBER!…MAI STI?!

   • Nu ca zic, da’comentez:
    Domnule Camil Petrescu, daca „SI-O PUN IN TIMPUL LIBER!.” treaba lor!
    viata privata, democratie(?)
    Dar „SI-O PUN…” pe banii nostrii!
    si noi votam cu tati CA PROSTII!

 • interesul o poarta in fiecxare pat care cade. la PDL cu Mihaela erau f**********partidului.Traiasca p*** ca sa aiba ele javrele mnaibii

 • Vechile gasti politice in actualitate-Dobre si rubedeniile isi „schimba parul” mereu (coalizarea politica) numai interesul lor nu, asta trebui sa primeze!Blejut este deputat infractor (are dosare penale de inselaciune a unei primarii, in legatura cu softuri IT etc);au fost publicate cazuri reclamate de decontari fictive la casa de asigurari de sanatate Iasi, dar daca are sustinatori in conducerea institutiilor de la noi afacerile-i prospera, pe spinarea populatiei! Asa…le sporeste averea si influenta…se aliaza unii cu altii, pun la conducerea institutiilor marionete care sa le faca interesele…cum se intampla de peste 25 de ani in tara asta!…

 • Voi cei de la BZI, de ce tot scoateti in fata niste scursuri ale societatii!!!???
  Cine este acest marsav de Blajut!?
  un semianalfabet ca si seful vostru, a.si.mionesei. Eu cred ca voi ii mulgeti de bani pe acesti nemernici si de asta-i scoateti in fata.

Adauga un comentariu