Actualitate

Sanziana Buruiana, replica dura pentru cei care o critica

Publicat: 04 feb. 2016

Proaspata mamica s-a aratat deranjata de cei care au criticat-o ca deja merge la solar chiar daca inca alapteaza. Acestia i-au spus ca pune sanatatea fiicei sale in pericol.

“Unele persoane se ingrijoreaza prea mult… Vreau doar sa va spun ca un copil iti aduce cea mai mare fericire si stai de drag langa el, nu exista niciun motiv sa intri in depresie, sa nu mai ai grija de tine, sa nu iti mai faci parul, unghiile si sa te ingrasi peste masura si eventual sa te paraseasca si sotul si sa te miri de ce… Meseria de mama este cea mai frumoasa, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai timpul tau ca femeie sa te ingrijesti… Si apropo pentru cei care sunt mirati de solar, te poti acoperi in partea de sus daca alaptezi, nu e o tragedie. Sau trebuie sa asteptam un an, doi ca sa ne spalam pe cap, sa ne bronzam si sa slabim ca suntem mame acum?

Nimic nu e mai frumos decat sa stai cu copilul tau, sa-l alaptezi, sa-l vezi fericit ca mananca cel mai bun lapte din lume, ca e din ce in ce mai frumos si mai sanatos de la laptele de mama, sa-l privesti cum zambeste prin somn si chiar si cand plange sa-l iei in brate sa vezi cum se linisteste… Ganditi pozitiv si nu va mai panicati, ca inainte nu erau conditiile de acum pentru copii si tot cresteau sanatosi, se faceau mari fara o mie de cursuri de crestere si zeci de mii de creme si fara instructiuni de utilizare ca doar nu v-ati luat un cuptor ci un COPIL”, a explicat vedeta pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu