Magazin

Sanziana Negru nu a vrut sa mearga la petrecerea lui Smiley. Afla de ce!

Publicat: 27 iul. 2012
1
Sanziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, vrea sa dovedeasca faptul ca artistul face parte din trecutul ei. Frumoasa bruneta nu a fost la petrecerea data de cantaret de ziua lui, motivand ca trebuia sa se trezeasca de dimineata, scrie Libertatea.
Sanziana Negru s-a lansat in muzica, este fericita pentru reusita sa pe plan profesional, dar o urmareste trecutul pentru ca, spune ea, indiferent ce ar face tot fosta iubita a lui Smiley ramane. Ea a refuzat chiar sa mearga la petrecerea data de artist cu ocazia zilei sale de nastere.
„Indiferent ce fac eu, tot fosta iubita a lui Smiley mi se spune. Eu incerc sa tot arat ca am un videoclip frumos, ca am baieti frumosi langa mine, ca am o melodie frumoasa. Mai mult de atat nu am ce face. Chiar si titlul despre piesa mea suna ceva de genul „fosta iubita a lui Smiley a lansat o melodie”. Mi-ar placea sa se puna accent pe viata mea profesioanla, nu pe cea personala, dar cand ai avut un iubit atat de celebru precum Smiley nu cred ca este usor. Nu am fost la petrecerea de ziua lui, pentru ca aveam lucruri mai importante de facut. Ce sa caut eu acolo, avem emisiune de dimineata, trebuia sa fiu fresh…”, a declarat Sanziana Negru la „Draga mea prietena” de la „Kanal D”.
Adauga un comentariu