Economic Local

Saptamana viitoare, executorii vand o proprietate din comuna Ciurea

Publicat: 27 iul. 2018
1

Saptamana viitoare, pe data de 3 august, executorul judecatoresc Calistru Adrian Florin va scoate la licitatie bunurile unui debitor situate in comuna Ciurea. Este vorba despre un teren de 1.000 metri patrati, la care se adauga o constructie de 154,4 metri patrati.

Pretul de pornire al procedurii este de 240.639 lei. Debitorul Vasile Spiridon Danale risca sa piarda proprietatea in baza unui credit neachitat la Bancpost SA.

Citeste si: EXCLUSIV! Angajatii de la Finante Iasi s-au plimbat de 1 milion de euro! Numele functionarilor este STRICT SECRET

"Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul sa se prezinte la locul fixat, avand asupra lor acte de identitate, cu mentiunea ca termenul limita pentru depunerea ofertei de cumparare, insotita de dovada consemnarii cautiunii reprezentand 10 la suta din pretul de incepere al licitatiei, este ziua premergatoare licitatiei, cu exceptia ofertelor de cumparare cel putin egale cu pretul de incepere al licitatiei", arata executorul judecatoresc.

 

 

Adauga un comentariu