Economic Local

Saptamana viitoare, Primaria cumpara autoutilitare. Potul este de 45.000 euro

Publicat: 26 iul. 2018
1

La inceputul saptamanii viitoare, pe data de 30 iulie, municipalitatea se pregateste sa cumpere trei autoutilitare, prevederea bugetara fiind de 45.000 euro. La achizitiile anterioare nu s-au prezentat ofertanti.

"Furnizorul are obligatia de a garanta ca autoutilitarele livrate prin contract sunt noi, nefolosite, sunt fabricate in anul 2017, ca acestea pot fi utilizate in conditii normale de functionare si ca termenul de livrare sa nu depaseasca 30 de zile de la semnarea contractului. Perioada de garantie se va acorda integral, pentru fiecare autoutilitara achizitionata si va fi de minimum 2 ani in limita a 100.000 kilometri. Garantie de minimum 7 ani de la perforarea caroseriei prin coroziune. Garantie de minimum 3 ani pentru defecte de vopsea. Termenul de garantie decurge din data semnarii procesului-verbal de receptie, la sediul achizitorului", se arata in caietul de sarcini.

Citeste si: Achizitie bomba! Un investitor iesean a dat 150.000 euro pentru trei terenuri pe care va construi o parcare imensa. Locurile vor fi inchiriate sau vandute

Autoutilitarele trebuie sa aiba cel putin 2 locuri, sarcina utila de minimum 500 kilograme, norma de poluare euro 6, aer conditionat, geamuri electrice si altele.
 
 

 

Adauga un comentariu