Sport

Sapunaru risca sa-si incheie cariera

Publicat: 14 ian. 2010
1

Liga Profesionista de Fotbal din Portugalia a initiat proceduri disciplinare impotriva jucatorilor Hulk si Cristian Sapunaru, impotriva cluburilor Benfica Lisabona si FC Porto si impotriva arbitrului Lucilio Baptista, dupa incidentele din tunelul de la vestiare, de pe stadionul Da Luz. FC Porto a pierdut meciul cu Benfica, scor 0-1, iar la finalul meciului, Hulk si Sapunaru au fost implicati intr-un incident la tunelul de acces la vestiare. Cei doi jucatori au fost suspendati preventiv.

Comisia de Disciplina a anuntat ca a instaurat proceduri disciplinare pentru „incalcarea secretului procedural”, dupa ce au aparut in presa informatii despre acest caz, conform presei portugheze. De asemenea, jucatorii Hulk si Sapunaru au depus plangere impotriva persoanelor implicate in incidentul din tunelul de la stadionul Da Luz. In 22 decembrie 2009, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste Portugheze i-a suspendat provizoriu pe Cristian Sapunaru si Hulk, in urma incidentelor de la partida cu formatia Benfica Lisabona.

Sapunaru risca o suspendare de pana la trei ani, in urma incidentului de la meciul cu Benfica Lisabona, jucatorul roman fiind acuzat, impreuna cu brazilianul Hulk, ca a agresat un steward in tunelul ce duce la vestiare. Potrivit publicatiei Record, Sapunaru si Hulk risca sanctiuni cuprinse intre 2 etape si 3 ani de suspendare si amenzi intre 2.500 si 7.500 de Euro, daca se va dovedi ca au agresat un steward la finalul meciului cu Benfica. In cazul in care Comisia de Disciplina a ligii portugheze va constata ca cei doi au raspuns unei provocari, asa cum sustin reprezentantii clubului FC Porto, cei doi fotbalisti risca sanctiuni cuprinse intre 2 si 6 etape de suspendare si amenzi intre 1.250 si 12.500 de Euro.

Adauga un comentariu