International

Sărăcie sau zgârcenie cruntă?! Ce mâncare au primit invitații la o nuntă de weekend-ul trecut. Domnișoara de onoare a făcut o poză la farfurie: „Ce mizerie”

Publicat: 10 oct. 2020
sala cu mese
O domnișoară de onoare a fost uimită atunci când a văzut ce mâncare s-a servit la o nuntă

O domnișoară de onoare a fost uimită atunci când a văzut ce mâncare s-a servit la o nuntă unde era invitată.

Fotografia unei domnișoare de onoare a devenit virală pe Facebook după ce a criticat selecția mâncării oferite oaspeților la nuntă, spunând că nu este sigură dacă să râdă sau să plângă.

Mirii au ales să servească un pachet de chipsuri, o jumătate de croissant, două bețe de cocktail cu brânză și fructe și o caserolă mică ce conținea castravete, morcov și roșii.

Scaunele nu erau de același fel

Domnișoara de onoare a scris: „Primim „mâncarea” noastră, care era o jumătate de senviș, croissant, fructe pe băț, legume și o pungă de chipsuri. Niciunul dintre scaune nu s-a potrivit cu celălalt… părea doar o mizerie”, potrivit Mirror.

Și alți oameni au rămas nedumeriți de masă, iar un internaut a comentat: „Asta este literalmente ceea ce i-am dat copilului meu de prânz astăzi minus chipsurile”.

Un alt internaut a întrebat: „Nici măcar nu puteau să primească un sandwich complet? Doar jumătate din fiecare? La naiba”, iar altcineva a răspuns: „Da, acesta este cel mai trist lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Adauga un comentariu