Eveniment-Social

Saracii Europei au ramas de ieri si fara malai

Publicat: 25 nov. 2010
1

Iesenii care primesc ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana nu mai beneficiaza de ieri nici de malai. Stocurile Directiei de Asistenta Comunitara (DAC) s-au epuizat, iar noile cantitati sunt asteptate abia la sfarsitul lunii. „Momentan, nu mai acordam nici malai pentru ca firma care se ocupa cu distribuirea produselor nu a facut livrarile. Atat biscuitii, cat si malaiul, care nu se dau in acest moment, vor ajunge in stocuri pe 30 noiembrie”, a declarat Luminita Munteanu, sefa DAC Iasi.
Aceasta a mai precizat ca a decis sa inchida unul din cele doua puncte de distribuire a alimentelor de la depozitul Vitalef, din bulevardul Chimiei. „Numarul persoanelor care vin dupa aceste ajutoare a scazut foarte mult in ultima vreme. In plus, persoanele care lucreaza la depozitul Vitalef au reclamat faptul ca ingheata de frig, unii solicitand concedii medicale”, a mai spus Luminita Munteanu.
Pana ieri, pe la cele doua depozite deschise de DAC pe Soseaua Nationala si bulevardul Chimiei au trecut sa-si ridice produsele alimentare aproape 9.000 persoane din totalul celor 20.124 beneficiari.

Adauga un comentariu