Local

Sarbatoare in lumea vedetelor la Iasi! Fiica unei cantarete celebre s-a casatorit sambata! FOTO, VIDEO

Publicat: 03 mai 2015

@ Eveniment emotionant in familia unor cunoscute vedete din lumea muzicii @ Alexandrina si Ionut au facut cel mai important pas din viata lor, cu lacrimi in ochi, la Iasi, in fata ofiterului de stare civila, dupa o relatie de iubire care a inceput in urma cu multi ani @ La sarbatoarea din familia artistilor a lipsit chiar vedeta principala, dar aceasta le pregateste un cadou special indragostitilor pentru nunta

Sarbatoare cu multe emotii si bucurii in familia BatranacCiolacu. Fiica vedetei de muzica populara si a impresarului din Republica Moldova s-a casatorit dupa o lunga relatie de iubire cu un tanar din Iasi. Sambata, pe 2 mai, cei doi proaspat casatoriti au spus „DA” in fata ofiterului Serviciului de Stare Civila la Iasi, evenimentul fiind marcat de emotii puternice si lacrimi de bucurie. Alexandrina si Ionut au facut cel mai important pas din viata lor dupa o relatie de iubire care a inceput in urma cu multi ani, in fata a zeci de membri din cele doua familii si prieteni. Alexandrina Batranac este fiica vedetei de muzica populara, originara de peste Prut, Olga Ciolacu, si a lui Valentin Batrânac, un cunoscut impresar si producator de muzica din Republica Moldova.

Ionut George Danifeld este specialist in domeniul IT. Acesta si-a dezvoltat o proprie afacere pe care o administreaza de mai multi ani si, in aceasta perioada, locuieste in Belgia. Cei doi s-au cunoscut la Iasi si au o relatie inceputa inca din primii ani ai studentiei. La eveniment a lipsit insa vedeta principala. Soacra mica, Olga Ciolacu, nu a putut participa la aceasta sarbatoare din familie pentru ca a avut probleme de sanatate care au tinut-o la pat chiar in aceste zile.

„Este un eveniment cu totul special pentru acesti tineri indragostiti si pentru cele doua familii care s-au unit. Sora mea, Olga Ciolacu, nu a putut veni la starea civila a Alexandrinei si a lui Ionut. Ea s-a simtit rau si, din pacate, nu a mai reusit sa vina”, a spus sora vedetei de muzica populara. Cu toate acestea, Olga Ciolacu spera sa recupereze aceasta absenta prin pregatirile pentru marea nunta care va avea loc pe data de 9 mai, in Republica Moldova, la Chisinau. Aceasta le va canta celor doi proaspat casatoriti una din piesele care a facut-o celebra pe artista populara. Initial, Olga Ciolacu a refuzat sa-i cante melodia „Se marita fata mea”, insa la insistentele Alexandrinei, mama sa a acceptat si, in plus, a promis ca le va face si multe alte surprize celor doi tineri la cel mai important eveniment din viata lor.

.loading...

Comentarii
  • Casa De Piatra pentru miri! Uite ca s-a maritat frumoasa fiica cantaretei mele favorite pe peste Prut, Olga Ciolacu. Amintesc citeva melodii mai vechi sau mai noi care mi-au uns la suflet, de-a lungul anilor: ”Actorul”, “Tango”, “Crizantame”, “Roata morii ”, ”Sa-mi canti cobzar”, ”Sarba lu Vasile”, ”Saraca inima mea”, ”Papagalul”, ”Nu mai jura ca ma iubesti ”, ”Melancolie”, ” Nevasta ca mine nu-i”, ”Noaptea imparateasca”, ”Nu fi trist”, ”Sarba de nunta”, ”Nu te mai uita”, ”Oamenii nu-s toti totuna”, “Jocu aista-mi place tare ”, ”Tinerete mi-ai fost draga”, ”Traiasca barbatul meu”, ”Se marita fata mamei”, ”La crasma de la sosea ”, ”Manastirea Capriana”, “Am strans toamna dupa toamna”,etc, etc. Dintre toate, ”Actorul” imi place enorm iar interpretarea este magnifica. Trupa de revista “Olga Ciolacu” mai exista? Ansamblul Dacii mai exista?

  • ce tot cauta moldovenii astia in IASI? de ce nu se duc in tara lor?? sa plece in saracia lor si sa ne lase pe noi in pace…

  • Cimpoesu ia spaga de la studenti . Cimpoesu vinde medicamentele bolnavilor . Cimpoesu ia spaga de la firmele de medicamente .Cimpoesu saboteaza actul medical .Cimpoesu se culca in garda cu brancardierii. Cimpoesu merita sa fie ancheta de DNA !!!

Adauga un comentariu