Eveniment-Social

Sarbatoare la Podu Iloaiei

Publicat: 23 mai 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:221587;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Formatiile de muzica usoara si populara vor canta pe scena din centrul orasului, micii vor sfarai pe gratare si se va face tot posibilul ca politicienii sa vorbeasca cat mai putin, chiar daca vor fi invitati. Joi, 2 iunie, cand toti crestinii ortodocsi sarbatoresc Inaltarea Domnului, orasul Podu Iloaiei, condus de primarul liberal Petrica Baciu, se va afla in sarbatoare. Aceasta va incepe cu o slujba religioasa, un Te Deum si o depunere de coroane la Monumentul Eroilor. Scena amenajata pentru discursuri si spectacole artistice va fi amplasata, ca si in anii anteriori, in Gradina Publica. Au fost invitati, printre altii, sa cante ansamblul Ciprian Porumbescu si interpreta de muzica populara Angela Flutur. Primarul Petrica Baciu va oferi diplome cu titlul de cetatean de onoare al orasului mai multor membri de vaza ai comunitatii, printre acestia numarandu-se preoti, profesori si ingineri. Sarbatorile orasului Podu Iloaiei se afla la a treia editie.

Comentarii
  • Costeleeeeeeee, scrie mama si despre zecile, poate miile de km de trotuare, canalizari, strazi asfaltate, aductiuni cu apa, gaz, energie realizate de Maretul primar Petrica Baciu si acum i-a mai ramas numai distractia… banii de distracie au ramas dupa repararea masinii de serviciu sau sint donatie?

  • mai bine iesea primar in mahala ca de zilele orasului se distreaza primarul si tiganii ca oamenii seriosi din podu le e greata de mascarada marlanului asta de primar.Nu stiu cum nu e rusine sa mearga cu miloaga sa cerseasca bani pentru tiganeala lui la toate institutiile din podu RUSINE BOU DE PRIMAR CE ESTI

Adauga un comentariu