Diete si sanatate

 Sarea, inamicul principal al sanatatii! Favorizeaza aparitia cancerului si ascunde numeroase pericole

Publicat: 11 iun. 2018

In prezent, sarea reprezinta unul dintre cele mai dorite condimente, care totodata se regaseste mai in toate alimentele. Consumata in exces, aceasta creste riscul de imbolnavire si poate genera afectiuni grave.

Chiar daca cu totii iubim sarea, pentru gustul pe care il da mancarii, ar fi bine sa stim si riscurile la care ne expunem consumand acest condiment. In emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars, medicul Virgil Stroescu a oferit cateva detalii cu privire la pericolele pe care le ascunde sarea.

Acesta a tras un semnal de alarma si a vorbit despre bolile care sunt declansate din cauza consumului de sare.

„Din 7 miliarde de persoane, un miliard are hipertensiune arteriala din cauza sarii. Este cea care omoara cei mai multi oameni(..) Toate reclamele contin alune cu sare, chipsuri cu sare, iar noi avem nevoie de doar 1 gram pe zi de sare”, a declarat medicul in emisiune.

Cel mai bun studio videochat

„Sarea ustura pe fata, dar si inauntru. Da o afectiune numita inflamatie, care este mama cancerului. Toate vasele organismului nostru sunt iritate, apare inflamatia in acest mod (..) Organismul nostru are putere sa ne tina in viata chinuindu-se sa scoata sarea pe care noi o bagam cu atata placere. Strica structura vaselor de sange, da hipertensiune, da inflamatia care strica absolut tot”, a adaugat medicul Virgil Stroescu.

sursa

video



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit