News Flash:

Sarmale dezbracate cu mamaliga

19 Septembrie 2009
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 12.46 Ingredientele Necesare: 800g tocata de porc si de vita bacon afumat 2 cepe marisoare orez, ulei, 2 oua, sare, piper, patrunjel verde, marar, sos de rosii, smantana. Mod de preparare: La 800 de grame de carne tocate se pun 2 cepe marisoare. Ceapa se prajeste in ulei si cind aceasta a capatat un aspect transparent adaugam o cescuta de orez. Se amesteca carnea cu ceapa prajita, orezul (pe care l-am lasat un pic pe foc cu ceapa), 2 oua batute bine, sare, piper,patrunjel verde si marar. Se pune continutul intr-o tava si peste se desarta sos de rosii amestecat cu un pic de supa de carne. Se tin 1 ora la cuptor. Se pot servi cu smanatna peste. Sa aveti pofta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2762 (s) | 22 queries | Mysql time :0.173425 (s)