Economic Local

Sase firme vor 400.000 de euro de la compania de apa-canal. Dau la schimb piese pentru retele

Publicat: 30 iul. 2019
1

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal, a demarat o licitatie pentru achizitionarea de fitinguri necesare pentru intretinerea retelelor. Procedura impartita in sase loturi are o prevedere bugetara de 1.966.149 lei, fara TVA, putin peste 400.000 de euro.

La licitatie s-au prezentat sase societati: Valrom Industrie SRL, Valplast Industrie SRL, Fusion Romania SRL, AMP Grup SRL, String SRL si Vesta Industry SRL.

Vezi si: Patroana unui restaurant celebru din Iasi, la marginea prapastiei! Cu ajutorul judecatorilor a reusit sa blocheze vanzarea. Totul a inceput de la datorii enorme

Comisia de evaluare va selecta oferta cu pretul cel mai scazut. "Ca urmare a achizitiei acestor fitinguri se vor aduce beneficii in ceea ce priveste asigurarea in regim continuu a cantitatii de apa necesara populatiei, preluarea apelor menajere, precum si realizarea de noi retele de apa-canal prin inlocuirea fitingurilor defecte sau realizarea de noi retele necesare desfasurarii activitatii de intretinere, exploatarea si extinderea retelelor de apa si canalizare ale Apavital SA pentru toata aria de operare", se arata in caietul de sarcini.

Printre produsele necesare se numara: adaptor flansa, brida cu racord de compresiune, compresiune, dop compresiune, mufa compresiune, piesa de bransare intarita, colier de reparatie din inox etc.

 

 

Adauga un comentariu