Magazin

Sase moduri inedite in care vor barbatii sa fie sedusi. Ai curajul sa incerci?

Publicat: 18 apr. 2012
1
Vrei sa seduci un barbat pentru mai mult de o noapte? Vrei sa-l inciti de la prima vedere, dar sa lasi portita si pentru posibilitatea unei relatii serioase? Ei bine, o astfel de seductie, totala si pe termen lung, nu necesita nici machiaj strident, nici haine minuscule. De fapt, cu cat esti mai decenta, cu atat mai bine.
Armele de seductie pe care ti le propun sunt inedite, dar 100% eficiente. Ai curajul sa le incerci? Iata cum vor, de fapt, barbatii sa fie sedusi:
1. Femeia buna la toate
Arata-i ca n-ai nevoie de un barbat si ca te descurci singura, chiar daca asta inseamna sa-ti asamblezi singura mobila sau sa schimbi becurile. O femeie independenta, care se pricepe la toate, este irezistibila!
2. Fii tu fast-food-ul lui
Pizza, cartofi prajiti, aripioare picante, nu-i refuza placerile culinare, gateste-i-le pe toate! Daca ii dai de inteles ca nu mai are nevoie de fast-food pentru ca te-a intalnit pe tine, te alegi cu un barbat absolut dependent de tine.
3. Jogging si yoga
Practica jogging si yoga sub privirile lui! Joggingul ii da de inteles ca esti o tipa rezistenta la efort, iar yoga, ca esti foarte flexibila. Nici nu stii ce partide isi va imagina cu tine!
4. Fii o soferita de nota 10
Asta nu inseamna neaparat sa te incadrezi mereu in limita de viteza… Condu cu indrazneala, mai ales daca stii ca ai reflexe bune si o atentie distributiva desavarsita! O soferita sigura pe ea este teribil de sexy!
5. Fii atenta la ce comanzi de la bar
La prima intalnire ii poti face o impresie excelenta, daca stii ce bautura sa comanzi. De exemplu, in loc sa-i sugerezi languros sa luati o sticla de vin, mai bine comanda tu un pahar de vin rosu sec. Esti mai subtila si mult mai sexy!
6. Fa-l sa rada cu glume indecente
O femeie care este in stare sa ia sexul in ras, fara sa-l considere un subiect tabu, este mereu apreciata de barbati. Ai grija insa, poti glumi pe seama sexului, dar nu face aluzii directe catre voi doi. Nu-i da de inteles ca vrei sa pui glumele in practica. Asta il va pune pe jar o vreme indelungata!
Adauga un comentariu