Actualitate

Satana i-a dictat totul! Rechizitoriu horror! Iata filmul asasinarii elevei de 16 ani in Parcul Copou!

Publicat: 14 mai 2015

@ Filmul asasinarii unei copile de 16 ani in Parcul Copou este de-a dreptul cutremurator @ Nimeni n-ar fi crezut ca se poate intampla asa ceva intr-un loc atat de circulat @ Planurile criminalului par dictate de Satana @ Ieri, procurorii au finalizat ancheta @ Crima a fost premeditata @ Asasinul era foarte gelos, desi fata era extrem de cuminte @ A luat decizia sa o ucida dupa o cearta pe facebook

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au reusit sa finalizeze dosarul care priveste asasinatul care a avut loc pe data de 28 februarie 2015 in Parcul Copou. Este una dintre cele mai ingrozitoare fapte de acest gen petrecute in ultimii ani la Iasi. Eduard Perju, de 16 ani, a fost trimis in judecata ieri pentru omor calificat, cu agravanta premeditarii. Din rechizitoriul procurorilor reiese ca acesta parca a actionat la ordinul Satanei. A planuit totul cu minutiozitate. Procurorii sustin ca in vara anului 2013 intre Eduard Perju si Diana Gugulica s-ar fi infiripat o relatie de prietenie. Pentru Diana totul a fost o joaca naiva, fiind un copil foarte cuminte, cu rezultate bune la scoala, dintr-o familie buna.

„În vara anului 2013, inculpatul a initiat o relatie de prietenie cu victima minora G.D.E. Pe parcursul derularii relatiei de prietenie, au existat perioade în care cei doi au fost despartiti, ultima data din vara anului anterior pâna în luna decembrie 2014. La data de 27.02.2015 inculpatul si victima au avut o discutie tensionata (pe o retea de socializare), generata de acuzatiile de infidelitate lansate de inculpat la adresa prietenei sale, discutie la finalul careia cei doi au decis sa se întâlneasca a doua zi în Parcul Copou, în jurul orei 14:30”, se arata in rechizitoriul procurorilor.

Cearta pe Facebook

Multe dintre detaliile prezentate de procurori se bazeaza exclusiv pe declaratia criminalului. Dupa ce s-ar fi certat foarte tare pe Facebook, Perju a inceput sa puna la cale detaliile asasinatului. A considerat ca cel mai simplu ar fi sa o ucida legandu-i in jurul gatului un colier folosit la fixarea capacelor auto. „Potrivit propriilor declaratii, inculpatul a luat hotarârea de a ucide victima, sens în care în dimineata zilei de 28.02.2015 a cautat în autoturismul tatalui sau un obiect apt sa conduca la rezultatul dorit. A gasit un colier din plastic dur folosit în mod obisnuit la fixarea capacelor auto, iar la ora 13:30, având asupra sa acest obiect, s-a îndreptat spre Parcul Copou”, au precizat procurorii. La audieri, asasinul a sustinut ca nu a ajuns la timp la intalnire. Diana a intarziat si asta l-a evervat si mai tare. El era decis oricum sa o ucida, dar faptul ca fata a intarziat l-a facut sa creada ca este cu alt baiat. In realitate, suspiciunile lui erau false.

„Nici inculpatul si nici victima nu au putut ajunge la locul de întâlnire la ora fixata, astfel ca între ei a avut loc un schimb de mesaje care au fost de natura sa-l tensioneze si mai mult pe inculpatul minor”, au completat procurorii. Au ajuns in parc la ora 15:05 si au inceput sa se certe. Diana i-a spus clar ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu el. Au mers intr-o parte din spate a parcului pentru a nu fi auziti de toata lumea. „Într-un loc retras si necirculat, unde se afla o banca, inculpatul si victima s-au oprit”, sustin procurorii.

I-a spus ca vrea sa-i ofere un cadou de despartire

Asasinul i-a spus fetei sa se intoarca cu spatele ca sa-i ofere un cadou de despartire. Victima a crezut ca fostul sau prieten ii va da un colier. „Minora s-a asezat pe spatarul bancii si au continuat discutia. La un moment dat, inculpatul a pretextat ca avea un cadou sa-i ofere, cerându-i victimei sa închida ochii si sa-si ridice parul. Minora s-a conformat, împrejurare în care, cu o singura miscare, inculpatul i-a înfasurat colierul în jurul gâtului si l-a strâns”, au descris procurorii. Victima a incercat sa se salveze insa n-a avut nicio sansa. A incercat sa se agate de criminal insa n-a reusit. I-a lasat doar cateva zgarieturi pe fata. Aceste zgarieturi l-au transformat pe adolescent in principalul suspect in dosar. In prima faza, n-a vrut sa recunoasca nimic. „Simtind ca se sufoca, minora a încercat sa se elibereze si sa se agate cu mâna stânga de capul inculpatului, reusind însa sa-i produca numai trei excoriatii faciale. Cum victima continua sa încerce sa-l prinda de gât sau de cap, inculpatul a împins-o si a fugit. Victima a fost gasita cazuta la pamânt, de o persoana care se plimba prin parc si care a apelat Serviciul 112”, se mai arata in rechizitoriu. În urma necropsiei, s-a stabilit ca moartea minorei a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio respiratorii acute consecutive unei asfixii mecanice prin strangulare cu lant semidur.loading...

Comentarii
  • La varsta lor,critica de altfel,ei cred ca tot ce zboara se mananca!Drept urmare orice disputa care apare fie intre persoane de acelasi sex sau sex diferit trebuie transata imediat pentru a da un exemplu si pentru a-si construi o imagine,zic ei benefica.Aici intervine intr-adevar educatia parintilor si profesorilor!Ei trebuie invatati ca in viata apar si esecuri!Sunt convins ca in sinea ei fata ar fi vrut sa se impace cu baiatul,poate dupa ce ar fi trecut episodul conflictual!O tragedie care ar fi putut fi foarte usor evitata!Parinti-fiti cei mai buni prieteni ai copiilor vostri,asta e solutia!!!!!!

 • inchisoare pe viata fara posibilitate de eliberare asta e solutia. daca dupa 5-10 ani ii da drumul asa cum s-a intamplat cu ucigasul Larisei, vom avea astefel de fapte de 2-3 ori pe an.

 • Serios, Satana i-a dictat? Pai l-ati intervievat pe Satana, v-a confirmat el asta?
  Jurnalism cu iz medieval. Suntem in 2015, mai lasati-o dracului cu satana si prostii din astea.

  • nu intreba daca nu esti dispus sa accepti raspunsuri
   vad ca ai intrebat si tot tu ai raspuns, asa ceva nu se face, e actorie si viclenie-satanista

 • Citind ai impresia ca asta a declarat criminalul ,ca Satana l-a impins la comiterea faptei.
  Citind articolul gasesti copy=paste din dosar:”reiese ca acesta parca a actionat la ordinul Satanei”.
  Pai e parca sau asa e?????
  „Jurnalistul” Pavelescu.

Adauga un comentariu