Magazin

Satul CONDUS de femei. N-o sa-ti vina sa crezi cat de BINE le merge!

Publicat: 27 aug. 2014
1
Localitatea Noiva do Cordeiro din sudul Braziliei are o populatie formata in special de persoane de sex feminin. Fiii, de obicei, pleaca din sat iar sotii lucreaza in afara orasului si vin acasa doar la sfarsitul saptamanii. Astfel ca fetele tinere din urbe sunt din ce in ce mai frustrate de lipsa barbatilor, relateaza The Mirror.
Fetele din sat au decis sa lanseze un apel pentru voluntarii „single” care sunt in cautare de o sotie. „Nu am sarutat un barbat de o mult timp”, spune Nina Fernandes, o tanara de 23 de ani. „Visul nostru este sa ne gasim dragostea si sa ne casatorim. Ne place sa traim aici si nu vreau sa parasesc orasul pentru a-mi gasi un sot„, a mai continuat aceasta.
Localitatea este destul de atipica. A fost fondat de Maria Senhorina Lima, care a fost excomunicata dupa ce a fugit de o casatorie fortat. I s-au alaturat alte femei respinse de societate.
Cei interesati de fetele de la Noiva do Cordeiro trebuie sa respecte regulile locului pentru ca satul este condus de femei. „Fa ceea ce spunem noi si traieste dupa regulile noastre. Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii. Orasul nostru este mai frumos, mai organizat si mai armonios de cand barbatii au plecat”, sustine localnica Nelma.
Adauga un comentariu