Diverse

Satul plutitor din Romania – Unic in Europa, si-a deschis portile de curand si merita vizitat. Cat costa o camera

Publicat: 18 iun. 2018
14

Complexul “Egreta” este un proiect unic in Europa, fiind si prima statiune lacustra din Romania. Investitia a fost derulata cu fonduri de la Uniunea Europeana. Au fost astfel finalizate si isi asteapta oaspetii 15 casute suspendate pe piloni deasupra Dunarii, un lung ponton fiind legatura lor cu malul romanesc al fluviului.

Cazarea costa 250 de lei/noapte pentru inchirierea unei casute lacustre, care poate acomoda doi adulti si doi copii. Fiecare casa lacustra are o chicineta, dar si o terasa de 16 metri patrati, de unde se poate pescui!

Ideea proiectului este de a arata frumusetile din Clisura Dunarii direct din mijlocul naturii. Locatia deosebita o face unica in Europa. Turistii sunt invitati sa se bucure de privelestea superba a Dunarii, inconjurati de apa si departe de stresul cotidian. Cei interesati de vacante aici pot face plimbari cu barca sau skijetul pe Dunare, la Cazanele Dunarii, sau pot ajunge la cascada Bigar, una dintre cele mai frumoase din lume, care se afla in apropiere.

Complexul are 15 bungalouri, fiecare compus din: Un dormitor la etaj, o sufragerie dotata cu coltar extensibil, tv led, televiziune prin cablu, wifi, masuta, dulap, clima, baie cu cabina dus, terasa mare de 16mp la Dunare prevazuta cu copertina soare, masuta si 2 sezlonguri, intrare in casute pe baza de cartele, receptie, zona de relaxare pe ponton cu terasa cu 10 mese, parcare pentru 19 masini.
Adauga un comentariu