Dulciuri

Savuroase si extrem de gustoase, briosele sunt mereu alegerea ideala cand ai pofta de ceva dulce si rafinat

Publicat: 24 mai 2019
2

Ingrediente

  • 600 g aluat foitaj
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lingura faina
  • 300 g zmeura proaspata

Mod de preparare:

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi pregatesti umplutura. Amesteci branza de vaci cu ouale. Adaugi zaharul, frisca lichida, faina si amesteci bine. Aluatul foitaj il tai in patrate cu dimensiunea de 10×10 cm. Asezi fiecare bucata de aluat in forme de briose, apoi le umpli cu amestecul de branza. Adaugi zmeura proaspata. Coci briosele 25 de minute, la 180 °C.





Adauga un comentariu