Eveniment-Social

Scandal cat casa la UMF Iasi! Bebe sexologul vrea sa-si razbune rusinea!

Publicat: 09 dec. 2014
1

@ Un nou scandal bantuie la portile UMF Iasi dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti profesori de acolo a luat o decizie extrem de curajoasa @ Bebe sexologul vrea sa deschida un proces inedit impotriva universitatii prin care sa obtina daune morale

Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa este implicata intr-un nou scandal care ar putea sa ia amploare. Profesorii care nu sunt in tabara rectorului Vasile Astarastoae au avut de suferit ca urmare a acestui fapt si au fost pedepsiti. Unul dintre cei care a avut curajul sa vorbeasca in mod public despre golaniile care se fac la UMF Iasi este Vasile Mihaescu, supranumit de presa Bebe sexologul. La începutul lunii aprilie a anului trecut, Vasile Mihaescu a fost concediat, în mijlocul anului scolar, prin decizia 6561/03.04.2013, pe motiv ca nu îsi îndeplineste obligatiile didactice. Profesorul a dat în judecata UMF Gr. T. Popa si a avut câstig de cauza. Prin Hotarârea civila nr. 2225/2014 din data de 23 iunie 2014, pronuntata de Tribunalul Iasi – Sectia Civila, s-a dispus anularea deciziei 6561/3.04.2013 emisa de institutia de învatamânt.

 „Dispune înlocuirea sanctiunii desfacerii disciplinare a contractului de munca încheiat de parti cu sanctiunea reducerii salariului de baza cu 10% pe trei luni. Obliga intimata sa-l reintegreze pe contestator pe postul detinut anterior desfacerii contractului de munca. Obliga intimata sa achite contestatorului o despagubire egala cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat începând cu data desfacerii contractului individual de munca si pâna la reintegrarea efectiva, din care vor decadea drepturile salariale aferente sanctiunii aplicate de instanta de judecata prin prezenta hotarâre. Obliga intimata la plata catre contestator a sumei de 3.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata”, se arata in decizia judecatorilor.

Psihologul afirma ca în toata aceasta perioada nu a fost sunat de nimeni din conducerea universitatii. „În 26 noiembrie 2014, data ramânerii definitive si executorii a deciziei instantei, prin respingerea apelului de catre Curtea de Apel Iasi – apelul fiind al ambelor parti aflate în litigiu – Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi nu a avut bunavointa înstiintarii mele ca am fost reîncadrat si sa mi se comunice atributiile legate de programa de studii, anii de studii, limba de predare (româna sau engleza), orarul, amfiteatrele etc.”, a declarat Vasile Mihaescu. Profesorul Mihaescu îi îndeamna pe toti profesorii concediati sau sanctionati pe nedrept sa nu le fie teama de prezumtivele repercusiuni si sa actioneze în judecata conducerile abuzive care, de regula, sustin un mediu corupt.

„Ideea generala este sa fie reintegrati, reangajati. Pâna la urma, în Biblie, sintagma «Nu va fie teama» apare de peste 350 de ori”, conchide psihologul Bebe Mihaescu. Ieri, profesorul a anuntat ca va deschide un proces impotriva UMF pentru obtinerea unor daune morale. Considera ca i-a fost afectata imaginea si reputatia ca urmare a actiunilor realizate de sefii corupti din cadrul UMF.

Comentarii
 • Nu stiu ce sa mai cred dl Astarastoie este mai presus de lege am vazut ca l-au ridicat pe Fene,Becali, si multi alti dar asta ce are de nu il baga la puscarie ce imunitate are? Alo domnilor procurori, judecatori va rog mult actionati mai repede pina nu este prea tirziu. Va multumesc anticipat.

 • Ce pretentzie de om prost… sa-l anunte universitatea ca trebuie sa vina sa-si tzina orele… Mihaescu n-a venit o zi la universitate, dar a asteptat acasa sa fie invitat sa-si tzina orele. Dar ce, atunci cind era angajat, il suna cineva sa-l pofteasca la universitate? De fapt, a lipsit nemotivat 3 luni, iar acum incearca sa evite sa fie dat afara din nou .

 • care ceilalti profesori concediati pe nedrept sa iasa in fata ca nu mai sunt ca el sa lipseasca la cursuri? si vocabularul lui „inzestrat” plin de metafore si comparatii cum ca el a fluierat in biserica (vezi umf) da umf inseamna cu biserica atunci cand vii cu o plaga ti se spune o rugaciune si gata esti nu inainte de a fi si tratat psihologic si sexual de bebelu.

  asta merita umf iasi ca s-a incurcat cu incompetenti ce la mai 70 de ani isi zic inca bebelul.ei l-au angajat pe un inferior lor .din mila oare?megalomanul in scutece de bebel vrea doar titluri de profesor -domnule- universitar si numai la medicina . bebelul se crede printul de la umf .un superficial infumurat ce nu se ridica nici nici la nivelul talpii profesorilor de medicina de la umf iasi oricat de „corupti” i-ar numi bebelu’. eu zic ca sunt corecti si nu corupti avand in vedere ca l-au lasat repetent pe bebelu de 3 ori cel putin pe cand tot incerca bebelu sa -si ia si titlul de doctor. aparent coruptii de profesori de la umf nu dau note de trecere pe copiatul lui bebelu la examene de la alti studenti pe care ii uraste si invidiaza , ci pe cunostinte medicale.
  interesant cum unu ce se vrea profesor de psihologie la medicina copie fara scrupule la examene la medicina de la alti studenti si ii acuza tot el de frauda si coruptie pe profesorii ce l-au lasat repetent si le disconsidera lucrarile la psihologie studentilor
  da e frustrant sa te de dai pseudo profesor la medicina prinre studenti meritosi si real inteligenti , viitori medici care stiu mai multa psihologie decat a citi bebelu in toata acupunctura invatata in satul natal.
  nu se simte bebelu respectat de viitori medici? de umf? o fi deschis gura de 3 ori si studentii au vazut cu cine au de a face . respectul nu se cerseste , mai nou prin tribunale.
  iar mass media mai si afirma ca cel mai cunoscut sexolog . a devenit cumva si doctor endocrinolog si doctor psihiatru ca eu din astia am vazut cunoscuti prin presa internationala.
  o fi masturbarea in baie si interesul pentru propriul penis mai nou ridicate la rang de sexologie ca sa incurajam bebeii.
  si apoi ca o rama sub amfetamine se taraie disperat prin tribunale.
  se spun multe despre unii profesorii de la umf dar macar daca ai o boala ei te vor trata ,iti vor vorbi coerent,inteligent si la subiect nu vor trancani ca o trompeta stricata

Adauga un comentariu