Actualitate

SCANDAL. Chevron a dat buzna in Pungesti. Camioanele intampinate cu pietre – UPDATE VIDEO

Publicat: 18 mart. 2014
UPDATE 9:45 – Conform liderilor rezistentei de la Pungesti, peste 500 de jandarmi au intervenit in zona, pentru a proteja cele 13 camioane care au ajuns in localitate si care apartin companiei americane. Disputa a degenerat, pentru ca oamenii au sarit din nou sa-si protejeze terenul.
„Eu m-am pus in fata camioanelor, insa lucrurile au degenerat si nimeni nu stie exact ce s-a intamplat. S-au petrecut din nou lucruri anormale”, a spus ieseanul Constantin Paslaru, unul din liderii rezistentei de la Pungesti.

STIRE INITIALA – Protestele oamenilor au ramas fara ecou, americanii de la Chevron dand buzna cu sondele la Pungesti, chiar ieri noapte. Zece camioane incarcate cu parti componente ale sondei au ajuns la Vaslui, compania americana urmand sa instaleze instalatia pentru a fora dupa gaze de sist.

Citeste si Ce dezastru pot provoca gazele de sist: Americanii sunt in alerta

Oamenii au intampinat camioanele cu pietre si au aprins si un foc in semn de protest. Jandarmii nu au lipsit din zona, pentru a se asigura ca firma careia i s-a permis sa faca exploatari in zona nu va fi deranjata de proprietarii de terenuri nemultumiti, potrivit digi24.ro.

Citeste si Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru modul in care si-a atribuit terenul concesionat  loading...

Comentarii
Adauga un comentariu