Cancan ultimă oră

Scandal cu Mirela Vaida din cauza Vulpiței! De data asta a întrecut orice limită: „Nu vă e rușine?”

Publicat: 04 iul. 2020

Mirela Vaida nu se aștepta, probabil, la o asemenea reacție pe Instagram, atunci când și-a început o minunată zi. O poză a ei din platoul ”Acces Direct” postată și în dreptul căreia prezentatoarea a scris ”Lejer, de vară!” a fost momentul perfect pentru o internaută, care a criticat-o în termeni duri. Și nu numai pe ea, pe întreaga echipă a emisiunii în care Vulpița și Viorel au devenit vedete.

Este cunoscut scandalul care a izbucnit în urmă cu două săptămâni, când Emily Burghelea, pe atunci asistenta Mirelei Vaida la ”Acces Direct”, a dezvăluit, în direct, că Veronica Stegaru (Vulpița) este bătută de soțul ei, Viorel, iar prezentatoarea știe, însă închide ochii pentru rating. Emily și-a dat demisia, locul ei a fost deja ocupat de o tânără, Cosmina Adam, de câteva zile. Iar emisiunea merge înainte, și în ciuda amenzilor constante pe care le-a primit de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

Oamenii continuă, și ei, să o critice pe Vaida și pe cei care întregesc ”spectacolul” început în ianuarie, anul acesta, când Vulpița și Viorel au ajuns în platou. S-a întâmplat chiar în urmă cu o zi, când Mirela s-a trezit cu un comentariu dur din partea unei femei, pe Instagram. ”Nu vă e rușine? Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a fost mesajul internautei. ”Schimbă subiectele idioate de la emisiune”, a fost un altul, în rest, Mirela a primit o duzină de mesaje, ”Frumoasă”, ”Superbă”.

Vulpița și Viorel vor permis de conducere
Vulpiţa şi Viorel vor permis de conducere. În acest sens, cele două vedete clădite, din nefericire, peste noapte de ”Acces Direct” au s-au prezentat la o școală de șoferi din Capitală, unde au depus actele necesare. Interesul pentru cei doi în a obține carnetul de conducere este cu atât mai mare cu cât artistul Rafaelo, colegul de platou, i-a cumpărat Vulpiței mașină. ”Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Adauga un comentariu