Local

Scandal cu pagina de Facebook a Consiliului Județean Iași! Maricel Popa și-a însuşit o pagină creată dinainte să fie președintele CJ – FOTO

Publicat: 14 ian. 2021
Maricel Popa și-a insușit o pagină de Facebook deținută de Consiliul Județean Iași
Maricel Popa și-a insușit o pagină de Facebook deținută de Consiliul Județean Iași

Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, nu a plecat cu mâna goală din Casa Pătrată după ce a piedut lamentabil alegerile locale 2020. Fostul șef al județului a subtilizat și pagina de pe rețeaua de socializare Facebook a instituției pe care a condus-o vreme de 4 ani.

Practic, Consiliul Județean Iași a trebuit să-și facă o altă pagină pe rețeaua de socializare respectivă în noul mandat pentru că cei care administrau vechiul cont nu au mai vrut să dea parolele respective.

Pagina de Facebook a fost creată dinainte ca Maricel Popa să fie numit președintele CJ Iași

Întâmplare cu iz penal la CJ Iaşi. Vorbim despre faptul că Maricel Popa și-ar fi însuşit un bun care nu i-ar aparţine. Vorbim despre pagina oficială a Consiliului Judeţean Iași, pagină care a fost creată dinainte ca acesta să ocupe cea mai înalltă funcție în cadrul Casei Pătrate.

Concret, fostul șef al CJ Iași și-a anunțat ” urmaritorii” de pe pagina ” Consiliul Județean Iași ” ca aceasta îşi va schimba denumirea în Senator Maricel Popa. Lucrul acesta poate fi considerat cu iz penal mai ales datorită faptului că, cel mai probabil, pe acea pagină au fost investite sume de bani consistente, bani din bugetul Consiliului Judeţean Iaşi. Cu alte cuvinte, Maricel Popa, într-un acces de zel a crezut că se afla pe propria moşie şi a pus stăpânire pe pagină.

Postarea prin care a anunţat că a schimbat denumirea paginii de Facebook a stârnit o revoltă

În momentul în care, printr-o postare publicată pe respectiva pagina, Măricel Popa a anunţat că pagina de Facebook și-a schimbat denumirea dar şi destinaţia, mai mulţi internauţi și-au arătat dispreţul față de acest lucru. Zeci de persoane i-au urât lui Maricel Popa drum lin la pușcărie, iar alții au acuzat o fraudă și un furt mai ales în condiţiile în care pagina de Facebook aparţine ieșenilor, a Consiliului Judeţean Iași.

Păi nu trebuia să predaţi şi contul ăsta de fb că doar aparţinea unei instituţii…? Vi l-aţi însuşit ca pe un bun personal. Simpatic…. Asta spune totul despre caracterul pe care îl aveţi. … La nerevedere…. a spus un internaut

Şi aţi luat contul Consiliului Judeţean pe persoana fizică? E contul instituţiei, nu al dumneavoastră. a conchis un alt utilizator

Maricele, la puşcărie lângă Dragnea îţi este locul!

Ceea ce nu a înţeles Maricel Popa care este, după unele guri din târg, paralel și perpendicular cu tehnologia și social media, faptul că acele like-uri erau oferite de oameni care doreau să afle noutăți din cadrul Consiliului Județean Iași. Acest lucru nu îl ajută prea mult acum, mai ales că, cel mai probabil, numărul de like-uri de la pagini va scădea simţitor, mulţi dintre cei care au dat like dând unlike.

În schimb, politica Facebook este foarte strică în legătură cu schimbarea unei denumiri şi a unui obiect de activitate a paginii. Vorbim despre faptul că Maricel Popa ar putea pierde accesul total la pagină dacă cei care administrează Facebook România s-ar autosesiza.

Vom reveni!

Comentarii
  • Doamne,coboara pe pamant si indreapta lucrurile facute anapoda de HOTII POLITICIENI ,ce fura ca in codru,in ziua mare si fara a se feri de nimeni,batandu/si joc de toti romanii adevarati!Iata,cei de la ANI pur si simplu DORM,cand au posibilitatea oferita pe tava,de a/l verifica pe HOTUL DE ALEXE, adica imperiul pe care/l stapaneste la SCULENI ,unde a dussi cele 22 to tabla ciubuc,la aproape 38 de ani fiind un miliardar hot1 Coboara DOAMNE si fa DREPTATE peacest pamant inainte dea/i lua in pamant, fara BI,intre 4 scanduri peacesti nemernici. Fii bun DOAMNE si ascultane ruga noastra. Balaban Gh. barlad

  • Fie cum ziceti dvs.,dar comentariulmeu e unicul si n/am vazut altul identic postat! Nu doresc o polemica cu dvs.,asa cq/mi cer totusi mii de scuze pentru gestul meu!Acelasi Balaban gh.barlad,un impatimit al DREPTATII.

Adauga un comentariu