Eveniment-Social

Scandal cu tigani si mascati provocat de primarul Iasului – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 mai 2012

@ Tiganii din Pacuret au iesit in strada seara trecuta pentru a protesta impotriva primarului Gheorghe Nichita

Seara trecuta, zeci de ieseni au iesit in strada din cauza nepasarii primarului Nichita fata de zona in care acestia locuiesc. Daca o foarte buna parte din oras este blocata de santiere, gropi, santuri si alte lucrari care aproape au paralizat circulatia masinilor si a pietonilor, pe strada Rediu Tatar din Iasi drumul a ramas neasfaltat, fiind un adevarat pericol, in opinia zecilor de oameni, majoritatea din comunitatea rromilor, care au protestat fata de nepasarea municipalitatii. Oamenii iesiti in strada au declarat ca sunt siguri ca toata vina apartine primarului Gheorghe Nichita, care le-a promis in 2008 ca drumul va putea fi asfaltat, dar numai dupa ce se va finaliza reteaua de canalizare in aceasta zona. Protestatarii sunt nemultumiti ca promisiunea nu a fost respectata si, cu toate ca anul trecut a fost facuta canalizarea, drumul arata din ce in ce mai rau.

„Am fost la Nichita, am fost si la Chirica, de mai multe ori, dar tot degeaba. E glodul pana la gat aici si e si plin de caini. Ne-a spus primarul acum patru ani ca asfalteaza dupa ce termina canalizarea. S-a terminat canalizarea anul trecut si la noi e tot mai rau”, a declarat Bobocel Bondas, unul dintre iesenii nemultumiti.

Aseara, in jurul orelor 18:30, mai multe echipaje de politisti, jandarmi si mascati s-au deplasat la fata locului pentru a supraveghea situatia si pentru ca intregul scandal sa nu degenereze intr-un eveniment sangeros.

„Cateva persoane au protestat pasnic si nu au fost violentene fizice sau verbale. Politia a fost la fata locului pentru a evita ca manifestarea sa degenereze in fapte de tulburare a linistii publice. Doar cateva persoane s-au manifestat zgomotos si acestea vor fi sanctionate cu amenzi contraventionale. La aceasta actiune a fost prezent si comisarul sef al Sectiei 2 de Politie, Drumea Costel”, a declarat agent de politie Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Comentarii
 • Acest Bobocel Bondas este profesor universitar. A absolvit Universitatea Dr. Vicol iar mai apoi a predat la aceasta renumita universitate. Mii de tineri au fost scoliti de catre ilustrul Bondas iar iesenii, fara sa-si dea seama beneficiaza de serviciile prestate catre ei de fostii elevi de la Dr. Vicol.

 • Pacuret,loc rau famat,plin de hoti,absolut toti se ocupa cu tilharii si furat.Trebuie demolat cu tot cu tzigani.

 • dar la popas pacurari cind incepeti asfaltarea??? si noi platim impozite si taxe si ni s-a promis si noua ca se asfatteaza dupa ce se introduce canalizarea ,de atunci a trecut mai bine de * an……

 • dar pe aleea cu ciresi -popas pacurari cind vom beneficia de asfalt nou ,ca cel vechi s-a facut pe timpul lui ceausescu .. mai rau ca la tara,de ce mai platim taxe???

 • ” Prosti ,da multi „!(L.) : „provocat de primarul Iasului „!! [ primarul , Basescu si Elena Udrea sunt ‘cauza’ ,asai ! ]- Cea mai spurcata natie de pe Planeta sunt ‘ taganii'( avantaje : dezvolta vigilenta ) .

 • bai astia care ii tot sugetzi pe astia din pacuret ati vrea sa locuiti acolo ca de acolo a plecat smecheria in iasi asa ca ciocu mic

 • mai saraciilor..care facetzi scandal in pacurari…VOI ATI AUZIT DE IMPOZIT???…sau avetzi vreo zi pe cartea de munk???saraciilor…DACA MAI TRAIA ION ANTONESCU…

 • Bieții țigani au tot dreptul să se revolte. De la pureci, păduchi,ploșnițe și șobolani fac țiganii urît. Credeți-i și tolerații că sînt bucșiți de paraziți.

 • Ba tarani obositi Ce tot pla mea comentati nu vezi ce dezastru e in pacuret Pisamas pe voi de ******** ce sunteti comendati aici casa Va dati si voi mai, inportanti.. Stati cu curu Pe Scaun si comentati.. Aiurea cHeR daca suntem tiGani tot suntem mai civilizati… Ca voi porstilor Si eu tot in pacuret Stau a 3 la snga.. Si DacA sunteti asea tare in gura Veniti Fata in Fata, Si comentati Boschetarilor Ce tot aveti cu noi Suntem teruoare Voastra romaniilor Si deasta 😉 Faceti diferenta Intre tigani Si romani iA SI nu mai comentati.. Aiurea Veniti Si vEdETI sI Dupaia Mai vb o salvare nu vine din cauza ca glod.. Se omoara Copii intre ei din cauza la petrele care Sunt in pacureti.. Varog Frumos Nu ne mai tratati Ca pe niste Porci Ca nUi Frumos.

 • Ba voi daca suntetii romanii prostii sa imi bag **** in gura voastra ma zdrentelor avem tot dreptul sa ne puna si noua aici asfaltt si ma pish pe gura voastra si davas **** hasmocar

 • O SA FACEM IAR RAZIE FUTUVA MORTI~N GURA DE PRIMARII PULII MELE … SA VA DAU LA MUUIE orikum Gheorghe nichita chiorul ala nu o sa mai iese anul accesta primar pentru ca totii tiganii o sa il voteze pa medicul ala dela urgente am uitat cum ii spune e medic la urgente

 • cred ca si tigani au dreptul sa aiba asfalt pentru ca platesc si ei taxe de *.**0 euro pe an

Adauga un comentariu