Cancan ultimă oră

Scandal de proporții! Anda Adam, discuție halucinantă cu o tânără care-i face avansuri soțului său: „Eventual să se îndrăgostească, nebuno! Că ți-a plecat sponsorul”

Publicat: 09 mart. 2021

Anda Adam a tunat și a fulgerat, după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără care încerca să-l seducă. Asta în contextul în care artista și tatăl fetiței sale nu par să mai formeze un cuplu de multă vreme.

Anda Adam a găsit niște conversații care au scos-o din minți. Se pare că tatăl fetiței sale ar fi ”vrăjit” cu o tânără pe care a cunoscut-o pe Instagram. Artista a abordat-o pe cea care i-a pus căsnicia în pericol, iar discuțiile au fost halucinante.

Anda Adam a amenințat-o pe tânără și a jignit-o în ultimul hal. Cântăreața i-a spus clar și răspicat să-i lase bărbatul în pace.

”Anda Adam: Te interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată, nu cred că mai râmâi cu vreun fir de păr în cap (…) Ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă, apropo.

Tânăra: Eu nu l-am căutat. El m-a căutat pe mine.

Anda Adam: Să mă eviți, o iei pe trotuarul celălalt, ai înțeles? Că așa e când nu îți vezi de ale tale și vrei să pari interesantă. Ai înțeles? În loc să îți vezi de viața ta. Puteai să răspunzi simplu și civilizat. Nu știu, nu e treaba mea. Toate bune. Dar tu, zdreanță ieftină, voiai video cu el, că poate îl făceai eventual să se îndrăgostească, nebuno! Că ți-a plecat sponsorul.

Tânăra: Eu nu am sponsor”, au fost câteva fragmente din discuția halucinantă.

Dana, tânăra cu care a vorbit Sorin, face și primele declarații despre scandalul în care este implicată.

”Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea.

Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal”, a spus Dana la Antena Stars.

Anda Adam s-ar fi despărțit de soț

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin au divorțat. Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

”Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a spus Anda Adam pentru VIVA!.

Acum, însă, toate indiciile arată faptul că Anda Adam și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu au fost văzuți împreună de luni bune, și-au șters pozele în care apăreau împreună și nu se mai urmăresc pe conturile de socializare.

Adauga un comentariu