Cancan ultimă oră

Scandal de proporții între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău! Vedeta spune că băieții ei sunt „sechestrați” și aduce acuzații grave

Publicat: 01 aug. 2022
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Scandal de proporții între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău

Scandal fără precedent între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Vedeta a izbucnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că micuții ei sunt traumatizați de familia Bădălău, dar și „sechestrați”.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Claudia Pătrășcanu este cea care aduce acuzații grave familiei Bădălău și susține că cei doi băieți ai ei sunt traumatizați de către afacerist. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că mai poate lua legătura cu copiii doar doar prin intermediul familiei deoarece telefoanele lor au fost luate de aceștia.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave cu privire la familia Bădălău

Claudia Pătrășcanu a izbucnit pe rețelele de socializare, iar vedeta ce acuzații grave cu privire la familia Bădălău. Claudia Pătrășcanu susține că micuții ei sunt traumatizați de către familia Bădălău și că îi învață pe cei mici să îi vorbească urât, dar și să se comporte neadecvat. Claudia Pătrășcanu este cea care a făcut mesajul public pe contul său personal de Facebook.

„Astăzi, familia Badalau a decis ca trebuie sa-mi aud copiii doar in prezenta lor, le a fost tras telefonul din mână, au punctat ca nu ii interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-au restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit intr-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

O bunica care ma face ”z*****ă” și ma da “dr…”de fata cu nepoții, o bunica care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine,un tata care nu mai are limite și nu mai tine cont de niensibili și buni, îi cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor,nu ne poate desparti sufleteste și ii voi aștepta acasa cu toată dragostea mea”, a scris Claudia Pătrășcamic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor,se înșală amarnic”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Ce alte acuzații grave face Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei personal de Facebook câteva înregistrări în timp ce cu Gabi Bădălău o înjură pe mama vedetei. Cântăreața susține că micuții ei sunt învățați de familia Bădălău să îi vorbească urât și își dorește să ia o hotărâre în instanță privire la comportamentul celor din familia Bădălău.

„Doi copii care trăiesc in teroare emoționala.  Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen, sa-mi spună `valea” ,li se transmite sa mi spună ca sunt urâtă, sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei.

Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni. Bunica maternă nu poate sa și audă nepoții,nici sa se joace cu ei și nici sa le spună ca ii iubește,deși m a ajutat in creșterea lor de la 0 luni…… dacă se întâmpla astfel de lucruri,tatăl o injura așa cum doar el a fost educat. Îmi injura fratele, familia, copiii îmi sunt făcuți perverși și mincinoși de către aceasta familie care nu se gândesc la sufletul copiilor’, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu