Cancan ultimă oră

Scandal de proporții! Viorel nu este tatăl copilului: „Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată”

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal de proporții Viorel nu este tatăl copilului Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată
Vulpița în platoul emisiunii Acces Direct

Vulpița este acuzată din nou de infidelitate, de către unul dintre vecinii din sat. Bărbatul a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că tânăra a călcat strâmb chiar cu soțul unei vecine, iar copilul pe care îl poartă în pântece nu este al lui Viorel.

Vecinul a intra în direct în timpul emisiunii „Acces Direct” și a făcut dezvăluiri și acuzații ce au făcut-o să plângă pe tânăra Veronica. Acesta a declarat că în vară, atunci când Vulpița a plecat singură la Blăgești, s-a întreținut cu soțul uneia dintre vecine.

„Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a declarat vecinul.

Cine este tatăl copilului?

Deși acuzațiile au fost destul de grave atât Viorel, cât și Vulpița s-au grăbit să le dezmintă. Viorel i-a luat apărarea soției sale și a susținut că bebelușul este al lui și a fost conceput în perioada în care se aflau în carantină, la București.

„Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, a spune Viorel.

La rândul ei și Vulpița s-a apărat, iar cu ochii în lacrimi a jurat că tot ce spune vecinul ei este o minciună.

„Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a declarat Vulpița.

Mama lui Viorel tună şi fulgeră. Declarațiile soacrei despre acuzațiile de avort aduse de soți

Mama lui Viorel tună și fulgeră la adresa celer doi soți din Blăgești. Aceasta a venit la București unde a făcut declarații incendiare la adresa soților Stegaru.

Doamna Ilinca, infirma acuzațiile Vulpiței și susține că nu i-a zis niciodată Veronicăi Stegaru să facă avort.

Mama lui Viorel tună şi fulgeră. Cum a răspuns soacra la acuzațiile de avort aduse de soți

Este din nou scandal în familia Stegaru. Mama lui Viorel tună şi fulgeră și își face praf fiul cât și nora.

Ieri, doamna Ilina a luat o decizie neaşteptată: a venit la Bucureşti.

Cei doi au decis să fugă de acasă motivând că nu erau condițîi de tăit la părinți, acasă. Soțîi au decis să fugă pe furiș și să vină direct în Capitală cu microbuzul. Veronica şi Viorel s-au întors la Bucureşti joi, 29.10.2020. Ei au fugit de acasă.

Veronica s-a întors doar cu două haine, restul lucrurilor au rămas în casa socrilor ei. Motivul plecării lor pare să fi fost neînțelegerile dintre soţi cu părinţîi lui Viorel. Acum vor să-şi facă un viitor în Bucureşti. Vor să-şi aducă şi prima fată la Bucureşti.

Vulpița se pare că nu a mai putut să accepte tratamentul socrilor ei care o puneau să muncească din greu și nu o tratau cum se cuvine. Din spusele ei, trăia o viață de calvar pentru o proaspătă graviduță. Mai mult, doamna Ilinca, soacra să, i-ar fi propus să facă avort și o bănuiește că sarcina ar fi făcută cu altcineva.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel infirmă acuzațiile aduse de către cei doi soți și susține că nu i-a propus Veronicăi să facă avort. Vecina care venise în curte, la apă, ar fi adus vorba și doar atunci s-a purtat o discuție înțiată de către aceasta.

Mama lui Viorel vrea că sarcina să fie dusă la bun sârșit și cei doi să își găsească de muncă că să-și crească și fata cea mare, pe Măria, care mereu a fost lăsată în spate de către tinerii soți Stegru.

Adauga un comentariu