Magazin

Scandal de ultima oră cu Adi Minune! Nevasta acestuia a fost implicată

Publicat: 11 apr. 2020

Mega-scandal în lumea manelelor! Iar implicat, fara voie, este chiar celebrul Adi Minune. Totul s-a întâmplat la Ștefanești, acolo unde locuiește artistul. Se pare ca iureșul a plecat de la niște rude mai îndepartate ale lui Minune, care s-au mutat, recent, acolo.

O sursă a CANCAN.RO, a dezvăluit că scandalul a plecat după o ceartă între soția lui Adrian Minune și soția uneia dintre rudele lui proaspăt ajunsă la Ștefănești. ”Cele două și-au aruncat vorbe grele, nu știu de unde a pornit, dar s-au certat rău. Fiecare a plecat acasă, dar, câteva minute mai târziu, soțul femeii a venit cu niște flăcăi la Minune și la fratele lui, să se războiască. Au sărit la bătaie, totul a plecat de la nevestele lor. A ieșit scandal mare. Se pare că a fost chemată Poliția, ar fi ajuns acolo și mascații”, a povestit sursa noastră.

Ajutor din zona roșie

Au intervenit, în dispută, și apropiații lui Adi Minune, care s-au oferit să-l ajute. Unul dintre ei, chiar finul manelistului, David Turcu. „Dacă nașul meu Adi, dar și Marian, au probleme, mă mut la Ștefănești, acolo”, a spus cel căruia Minune i-a botezat fetița.

David Turcu se află în Italia de mai mulți ani, dar este decis să vină în România, pentru a-l ajuta pe nașul lui.

Sursa: cancan.ro
Comentarii
Adauga un comentariu