Mozaic muzical

Scandal dupa ce Connect-R a postat aceasta poza in care apare cu tatal sau

Publicat: 14 ian. 2019
3

Dupa ce Connect-R a publicat pe contul sau de Instagram o poza in care apare cu tatal sau, un scandal de proportii s-a iscat intre fanii artistului.

Fotografia in care Connect-R apare alaturi de tatal sau a starnit un val de controverse in randul fanilor. Mai exact descrierea pe care a pus-o artistul la poza cu parintele sau. Connect-R a vrut sa faca o gluma fina insa nu toti fanii artistului au fost pe faza.

”Am mai oesit cu tati la o bere ,doua „#repetent!”, a scris Connect-R pe contul sau de Instagram.

Dupa publicarea fotografiei, fanii lui Connect-R au inceput sa se contrazica in comentarii. In timp ce unii il corectau pe artist, altii si-au dat seama de gluma cu subinteles si l-au felicitat pentru initiativa lui de a petrece timp de calitate alaturi de tatal sau.

”Iesit”, ”Ati uitat sa scrieti ,,iesit” in loc de ,,oesit””, ”Buna ziua! Nu l-am corectat in sens ca sa insting omul la cearta sau ca sa ies in evidenta, pur si simplu i-am scris cat de politicos trebuie si nu intr-un mod jignitor. Credeti-ma ca ii corectez si pe prietenii mei mai mari tot intr-un mod politicos, vad ca au gresit si isi corecteaza scrisul gramatical de la postare, nu reactioneaza in scris cum ati reactionat dv., ba din contra imi multumesc. Asa ca mie nu are de ce sa imi fie rusine atata timp cat nu mi-am batut joc de om.”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Adauga un comentariu